Γκάνεα: Αποχαιρέτησε τον Άρη και... ετοιμάζεται για Παναθηναϊκό

Γκάνεα: Αποχαιρέτησε τον Άρη και... ετοιμάζεται για Παναθηναϊκό

Newsroom
Γκάνεα: Αποχαιρέτησε τον Άρη και... ετοιμάζεται για Παναθηναϊκό

bet365

Ο Κρίστι Γκάνεα που φέρεται να είναι μια ανάσα από την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, αποχαιρέτησε τον Άρη και τον κόσμο του, τονίζοντας πως θέλει να τον θυμούνται με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Ρουμάνος αριστερός μπακ αποχωρεί από τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης έπειτα από διετή θητεία και πλέον φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακόμιση στην πρωτεύουσα για να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι.

«Το κεφάλαιο των 2 ετών έφτασε στο τέλος του και ήταν γεμάτο προκλήσεις, ένταση, καλές στιγμές, αλλά και δύσκολες.

Ευχαριστώ τον Άρη και τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και τους οπαδούς που με αποδέχθηκαν γι' αυτά τα δυο χρόνια και με έκαναν να αισθανθώ κομμάτι του συνόλου και της πόλης.

Από αυτά τα δυο έντονα χρόνια προτιμώ να κρατήσω τις καλές στιγμές και τους καλούς φίλους που έκανα.

Ελπίζω να με θυμούνται ως κάποιον που πάντοτε σεβόταν τον σύλλογο, ήταν επαγγελματίας και έδινε πάντα το καλύτερο για την ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους της.

Ευχαριστώ Άρη,

Ευχαριστώ Σαλονίκη!» ήταν όσα έγραψε ο Γκάνεα στα social media.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα