Βέροια – Λαμία: Καρδιοχτύπησαν με Νούνιες που ευτυχώς δεν είχε κάτι σοβαρό (vid)

Newsroom
Βέροια – Λαμία: Καρδιοχτύπησαν με Νούνιες που ευτυχώς δεν είχε κάτι σοβαρό (vid)

bet365

Όλα καλά με τον Νούνιες, με τον παίκτη της Λαμίας να συγκρούεται στον αέρα με τον Πεταυράκη να πέφτει στο έδαφος, αλλά μετά από τρία λεπτά να σηκώνεται και να συνεχίζει κανονικά στην αναμέτρηση με την Βέροια.

Ο αγώνας της Βέροιας με τη Λαμία για τα μπαράζ παραμονής ή ανόδου στην Super League Interwetten βρίσκεται στο 59' με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 1-0 με γκολ του Μπεχαράνο, όταν όλοι στο γήπεδο της πρωτεύουσας της Ημαθίας «πάγωσαν». Ο λόγος ήταν η σύγκρουση στον αέρα του Πεταυράκη με τον Νούνιες με τον ποδοσφαιριστή των «κυανόλευκων» να πέφτει στο χορτάρι δείχνοντας αρχικά να χάνει τις αισθήσεις του. Ευτυχώς η αγωνία κράτησε λίγα λεπτά, καθώς ο Νούνιες όχι απλά σηκώθηκε, αλλά και αγωνίστηκε κανονικά στην συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα