Άρης: «Κλειδώνει» το πλάνο προετοιμασίας με τουλάχιστον τέσσερα φιλικά παιχνίδια

Άρης: «Κλειδώνει» το πλάνο προετοιμασίας με τουλάχιστον τέσσερα φιλικά παιχνίδια

Newsroom
Άρης: «Κλειδώνει» το πλάνο προετοιμασίας με τουλάχιστον τέσσερα φιλικά παιχνίδια

bet365

Ο Άρης ανακοίνωσε ότι το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία και απομένει να κοινοποιηθούν και οι τουλάχιστον τέσσερις φιλικοί αγώνες που θα δώσει πριν την ευρωπαϊκή πρεμιέρα.

Οι αφίξεις ποδοσφαιριστών αναμένονται στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας όπου θα γίνουν οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ενόψει της πρώτης προπόνησης (17/6). Το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί και πάλι στην Αυστρία.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας ενόψει της νέας σεζόν είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή (17/06) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Στις 15 και 16 Ιουνίου (την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη) οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν -κατά γκρουπ- από τα απαραίτητα εργομετρικά και ιατρικά τεστ. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί από τις 28 Ιουνίου μέχρι τις 8 Ιουλίου, όπως και πέρυσι, στο Söchau της Αυστρίας», ανακοίνωσαν οι «κίτρινοι».

Μένει να γίνουν γνωστοί και οι αγώνες προετοιμασίας οι οποίοι θα είναι τουλάχιστον τέσσερις. Τρία παιχνίδια θα γίνουν επί αυστριακού εδάφους κι ένα στο «Κλ. Βικελίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα