ΑΕΚ: Ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Ντιέγκο Λαϊνές της Μπέτις

Newsroom
ΑΕΚ: Ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Ντιέγκο Λαϊνές της Μπέτις

bet365

Ο νεαρός Μεξικανός θα μπορούσε να δοθεί δανεικός απ' την Μπέτις, με την ΑΕΚ του Αλμέιδα να είναι ένας πιθανός προορισμός, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο.

Στην Ελλάδα μπορεί να βρει την επόμενη επαγγελματική του στέγη ο Ντιέγκο Λαϊνές.

Ο νεαρός Μεξικανός εξτρέμ της Ρεάλ Μπέτις δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής την περασμένη σεζόν (2021/22) υπό τον Πελεγκρίνι και έτσι οι Ανδαλουσιανοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός.

Η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, είναι σύμφωνα με την Mundo Deportivo, ένας πιθανός προορισμός για τον 21χρονο, αφού ο Αργεντίνος κόουτς γνωρίζει καλά τον παίκτη (ήταν προπονητή της Τσίβας όταν ο παίκτης αγωνιζόταν στην América).

Αν τελικά υλοποιηθεί ο δανεισμός, θα πρέπει πρώτα να γίνει προσπάθεια επέκτασης του συμβολαίου του παίκτη, που λήγει το 2024 από την Μπέτις, για να αποφευχθεί η απώλεια χρημάτων λόγω πιθανής επανεκτίμησης του νεαρού Αζτέκου.

Ο σύλλογος της Ανδαλουσίας πλήρωσε 14 εκατομμύρια ευρώ στην América τον Ιανουάριο του 2019 για το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη, ο οποίος δημιούργησε πολλές προσδοκίες, αλλά που μέχρι στιγμής δεν τις έχει εκπληρώσει στους «βερδιμπλάνκος».

Συνολικά με την Μπέτις φέτος (σε όλες τις διοργανώσεις) είχε 13 συμμετοχές και σκόραρε 2 γκολ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα