ΑΕΚ: Οι Ρώσοι γράφουν ότι ο Κριχόβιακ ίσως παραμείνει στην Κράσνονταρ

ΑΕΚ: Οι Ρώσοι γράφουν ότι ο Κριχόβιακ ίσως παραμείνει στην Κράσνονταρ

Newsroom
ΑΕΚ: Οι Ρώσοι γράφουν ότι ο Κριχόβιακ ίσως παραμείνει στην Κράσνονταρ

bet365

Νέο δημοσίευμα για το μέλλον του πρώην μέσου της ΑΕΚ με τους Ρώσους να υποστηρίζουν ότι θα επιστρέψει στην Κράσνονταρ.

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, ο οποίος το τελευταίο τρίμηνο της σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ εκμεταλλευόμενος το παράθυρο που άνοιξε η FIFA λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, μέσα στον Ιούνιο θα μεταβεί στη Ρωσία για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στην Κράσνονταρ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024.

Ο 32χρονος Πολωνός μέσος όλο το προηγούμενο διάστημα δεν φαινόταν διατεθειμένος να συνεχίσει στη ρωσική ομάδα, με τον τεχνικό της Εθνικής Πολωνίας, Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς να τονίζει πρόσφατα ότι ο παίκτης έχει διάφορες προτάσεις στα χέρια του.

Ρωσικό δημοσίευμα πάντως αναφέρει την Κυριακή πως ο Κριχόβιακ θα επιστρέψει στην Κράσνονταρ και θα ξαναπαίξει με τη φανέλα της ρωσικής ομάδας. Μια είδηση που εκπλήσσει και τους Πολωνούς, οι οποίοι δεν περιμένουν μια τέτοια εξέλιξη.

Συγκεκριμένα η ρωσική Sport Express υπογραμμίζει ότι ο Πολωνός μέσος θα γυρίσει στον ρωσικό σύλλογο. Μένει να φανεί το επόμενο διάστημα η εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης...

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα