Αστέρας Τρίπολης: «Δεν έχουμε βάλει πωλητήριο σε κάποιον παίκτη»

Αστέρας Τρίπολης: «Δεν έχουμε βάλει πωλητήριο σε κάποιον παίκτη»

bet365

Από τον Αστέρα ξεκαθαρίζουν πως το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι η οργάνωση της ομάδας για την επόμενη σεζόν και πως δεν έχει μπει πωλητήριο για κάποιον παίκτη.

Αντώνης Τσιφτσής, Γιάννης Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Κανελλόπουλος, Άλβαρες, Σόνι... Αυτά είναι τα δυνατά «χαρτιά» του Αστέρα, που έχουν τραβήξει πάνω τους βλέμματα αρκετών ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό και δεν αποκλείεται να υπάρχουν προτάσεις για την απόκτησή τους στα γραφεία του Κολοκοτρώνης.

Οι διοικούντες την ομάδα της Τρίπολης, ποτέ δεν έχουν κλείσει την πόρτα σε κάποιον παίκτη να κάνει το βήμα παραπάνω, αλλά και ποτέ δεν έχει βάλει ταμπέλα «πωλείται». Για κανέναν. Και φυσικά οι συζητήσεις της ομάδας δεν γίνονται μέσω του Τύπου κι αυτό γίνεται σαφές από την παρακάτω ανακοίνωση.

Η επίσημη θέση της ομάδας:

Με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν σε ποδοσφαιριστές μας και σε τιμές που "ανεβαίνουν" και "κατεβαίνουν", η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ξεκαθαρίζει ότι ούτε έχει βάλει πωλητήριο σε κάποιον ποδοσφαιριστή της, ούτε συμμετέχει σε παιχνίδια και τερτίπια τρίτων, ούτε συνομιλεί μέσω του Τύπου, παρά μόνο με ομάδες. Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια να οργανώνουμε και να χτίζουμε την ομάδα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, αγνοώντας δημοσιεύματα που μοναδικό σκοπό έχουν να πλήξουν την προσπάθειά μας. Για τον ΑΣΤΕΡΑ αποφασίζει μόνο ο ίδιος ο ΑΣΤΕΡΑΣ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.