Παναθηναϊκός: Εκτός ομάδας τέθηκε ο Μπλάνκο

Παναθηναϊκός: Εκτός ομάδας τέθηκε ο Μπλάνκο

Παναθηναϊκός: Εκτός ομάδας τέθηκε ο Μπλάνκο

bet365

Στα άκρα οι σχέσεις του Ντομίνγκο Μπλάνκο με την Ιντεπεντιέντε. Ο σύλλογος του έδωσε εντολή να κάνει προπονήσεις μόνος του, καθώς δεν απάντησε ούτε θετικά αλλά ούτε και αρνητικά στην τελευταία πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Θετικά νέα για τον Παναθηναϊκό όσον αφορά την επιτάχυνση των διαδικασιών, έρχονται από την Αργεντινή σχετικά με την υπόθεση του Ντομίνγκο Μπλάνκο. Όπως αναφέρει το TyC Sports, η διοίκηση της Ιντεπεντιέντε αποφάσισε να στείλει τον 27χρονο Αργεντινό μέσο να προπονείται μόνος του, ως μοχλό πίεσης στην διάθεση που έχει δείξει να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Μαζί του θα είναι ο Αντρές Ρόα και ο Κάρλος Μπεναβίδες που κατά το πρόσφατο παρελθόν έχει αναφερθεί για την ΑΕΚ. Οι τρεις ποδοσφαιριστές θα κάνουν προπονήσεις το πρωί ενώ το υπόλοιπο σύνολο το απόγευμα.

Μάλιστα από την Δευτέρα ο σύλλογος είχε δώσει τελεσίγραφο 48 ωρών στον ποδοσφαιριστή, ώστε να απαντήσει στην νέα πρόταση για ανανέωση συμβολαίου. Ο παίκτης δεν απάντησε ούτε θετικά αλλά ούτε και αρνητικά και κάπως έτσι ήρθε η απόφαση της Ιντεπεντιέντε που οδηγεί την κατάσταση στα άκρα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα