O Αρης για 3 χρόνια στα κανάλια Novasports

O Αρης για 3 χρόνια στα κανάλια Novasports

Newsroom
O Αρης για 3 χρόνια στα κανάλια Novasports

bet365

Ο Αρης θα παραμείνει στη Nova μιας και όπως ανακοίνωσε το συνδρομητικό κανάλι, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τα επόμενα τρία χρόνια.

Τελικώς συνέβη αυτό που προβλεπόταν να συμβεί από τις αρχές του χειμώνα, όταν οι δύο πλευρές προχώρησαν στις πρώτες επαφές με σκοπό την επέκταση της συνεργασίας τους. Ακολούθησε ένα μπρα ντε φέρ μεταξύ των δύο συνδρομητικών καναλιών καθώς οι «κίτρινοι» προχώρησαν σε συζητήσεις και με την Cosmote και στις πληροφορίες περί οριστικής συμφωνίας το Gazzetta είχε σημειώσει ότι δεν είχε επιτευχθεί καμία συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Αυτό αποδείχθηκε στις ημέρες που ακολούθησαν καθώς οι νέες επαφές της ΠΑΕ Άρης με τη Nova οδήγησε στην υπογραφή νέου συμβολαίου το οποίο μάλιστα περιλαμβάνει όλους τους αγώνες των «κίτρινων» πλην αυτών του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς από την ίδια συνδρομητική τηλεόραση θα μεταδοθούν και τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Conference League.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της, η Nova αναφέρει: «Ο Άρης θα συνεχίζει να παίζει αποκλειστικά στο «γήπεδο» του Novasports! Η ΠΑΕ Άρης και η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για τις τρεις (3) επόμενες σεζόν (2022-2023, 2023-2024, 2024-2025).

Η συμφωνία αφορά στην αποκλειστική μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων του Πρωταθλήματος Super League, τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες, τους εντός και εκτός* έδρας φιλικούς αγώνες, καθώς και σημαντικούς εντός έδρας αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα