«Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Εστουπινιάν»

«Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Εστουπινιάν»

Newsroom
«Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Εστουπινιάν»

bet365

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Κολομβιανό, Όσκαρ Εστουπινιάν, βρίσκεται η ΑΕΚ, σύμφωνα με τιτιβίσματα του εξωτερικού.

Ο 25χρονος Κολομβιανός φορ, Όσκαρ Εστουπινιάν, μένει ελεύθερος απ’ την πορτογαλική Γκιμαράες με την οποία τη φετινή χρονιά μέτρησε 16 γκολ και 3 ασίστ σε 33 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Σύμφωνα με τιτιβίσματα του εξωτερικού, ο Εστουπινιάν φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του ως ελεύθερος στην ΑΕΚ.

«Πληροφορίες: Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Κολομβιανό, Όσκαρ Εστουπινάν, βρίσκεται η ΑΕΚ», τονίζει λογαριασμός στο Twitter, ο οποίος έχει μόλις 12 ακόλουθους. Με ότι αυτό συνεπάγεται...

Eκτός από την κορυφή ο Εστουπινιάν μπορεί να καλύψει ακόμα και τις θέσεις του δεύτερου σέντερ φορ, αλλά και του δεξιού εξτρέμ, θέσεις στις οποίες ο ίδιος έχει αγωνιστεί ελάχιστα. Ως παίκτης της Γκιμαράες έχει απολογισμό 79 συμμετοχές, 28 γκολ και 5 ασίστ.

@Photo credits: Video Screen

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα