ΠΑΟΚ: Ο Κροάτης Κοτάρσκι φαβορί για το No 1! (vid)

ΠΑΟΚ: Ο Κροάτης Κοτάρσκι φαβορί για το No 1! (vid)

Newsroom
ΠΑΟΚ: Ο Κροάτης Κοτάρσκι φαβορί για το No 1! (vid)

bet365

Ο 22χρονος Ντόμινικ Κοτάρσκι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της ομάδας με τους γκολκίπερ που επιθυμεί να αποκτήσει.

Δεδομένη είναι στον ΠΑΟΚ η προσθήκη μίνιμουμ ενός γκολκίπερ, αφού ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει ήδη αποχωρήσει ενώ στον ίδιο δρόμο αναμένεται να βαδίσει και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Πλέον στην «εξίσωση» των Θεσσαλονικιών βρίσκεται ο Ντόμινικ Κοτάρσκι, που όχι απλά είναι στη λίστα «Δικεφάλου» αλλά ο 22χρονος Κροάτης πορτιέρε προβάλει ως το πρώτο φαβορί για τη μία από τις δύο θέσεις κάτω από τα γκολπόστ, στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ο νεαρός τερματοφύλακας αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στη Γκόριτσα της χώρας του με τη μορφή του δανεισμού από τον Αγιαξ που ανήκει και μάλιστα συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της κατηγορίας, όπου συνολικά εμφανίστηκε 24 φορές (7 clean sheet). Διεθνής με την Κ19 της πατρίδας του, ξεκίνησε από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ αλλά στα 18 του πήγε στον Αίαντα έναντι δύο εκατομμυρίων ευρώ και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στο Αμστερνταμ, μια επιλογή που έκανε ο Εντβιν Φαν ντερ Σαρ.

Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι αρκετά προχωρημένη από τους «ασπρόμαυρους» και όπως λέγεται βρίσκεται στην τελική ευθεία για να υπάρξει οριστική συμφωνία για τον 22χρονο Κροάτη τερματοφύλακα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα