ΑΕΚ: Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον της Ράκοφ για Σβάρνα

ΑΕΚ: Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον της Ράκοφ για Σβάρνα

Newsroom
ΑΕΚ: Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον της Ράκοφ για Σβάρνα

bet365

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta για την πρόταση που έχει ο αμυντικός της ΑΕΚ από τον πολωνικό σύλλογο.

Από το Gazzetta διαβάσατε χθες αποκλειστικά ότι ο Στράτος Σβάρνας ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία και στη Ράκοφ. Ο 24χρονος Έλληνας στόπερ δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της πολωνικής ομάδας, η οποία είναι πιθανό να τον κάνει δικό της είτε με ελεύθερη μεταγραφή είτε καταβάλλοντας ένα μικρό αντίτιμο στην Ένωση, με την οποία ο Σβάρνας δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2025.

Το ρεπορτάζ του Gazzetta επιβεβαιώθηκε σήμερα από την Πολωνία με τον δημοσιογράφο Τόμας Βλόνταρτσικ να αναφέρει στο twitter ότι η Ράκοφ μπορεί να κάνει δικό της τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό. Συγκεκριμένα τονίζει πως «η Ράκοφ ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Στράτο Σβάρνα από την ΑΕΚ. Ο παίκτης θέλει να πάρει μεταγραφή, αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο, συνεπώς θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των συλλόγων».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα