ΠΑΟΚ: Πολωνοί γράφουν για ενδιαφέρον του «δικέφαλου» για τον Χλάντουν (vid)

ΠΑΟΚ: Πολωνοί γράφουν για ενδιαφέρον του «δικέφαλου» για τον Χλάντουν (vid)

Newsroom
ΠΑΟΚ: Πολωνοί γράφουν για ενδιαφέρον του «δικέφαλου» για τον Χλάντουν (vid)

bet365

Πολωνικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 26χρονο τερματοφύλακα, Ντομινίκ Χλάντουν που πέρσι αγωνίστηκε στην Ζαγκλέμπιε.

Μετά την δεδομένη αποχώρηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στον ΠΑΟΚ κοιτάζουν την αγορά για την απόκτηση τερματοφύλακα. Ένας από τους στόχους των «ασπρόμαυρων», σύμφωνα με όσα γράφουν ΜΜΕ στην Πολωνία, είναι ο 26χρονος Πολωνός, Ντομινίκ Χλάντουν. Ο Χλάντουν αγωνίζεται στην Ζαγκλέμπιε με την οποία έπαιξε πέρσι σε 23 παιχνίδια πρωταθλήματος και 3 Κυπέλλου με την οποία τερμάτισε στην 9η θέση.

Για τον 26χρονο τερματοφύλακα, ο Πολωνός δημοσιογράφος, Τόμας Βλόνταρτσικ, ανέφερε σχετικά: «Το επόμενο διάστημα, ο Χλάντουν θα αλλάξει περιβάλλον καθώς λήγει το συμβόλαιό του και στην πλησιέστερη μεταγραφική περίοδο είναι πιθανό να υπογράψει συμβόλαιο με ομάδα εκτός Πολωνίας. Σοβαρό ενδιαφέρον έχει εκφράσει ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και μια ακόμη ομάδα από το γαλλικό πρωτάθλημα. Για τον τερματοφύλακα έχει ρωτήσει και η πρωταθλήτρια Πολωνίας Λεχ Πόζναν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα