Γιοβάνοβιτς: «Δίκαια κέρδισε ο ΠΑΟΚ, ήταν καλύτερος»

Newsroom
Γιοβάνοβιτς: «Δίκαια κέρδισε ο ΠΑΟΚ, ήταν καλύτερος»

bet365

Στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος στάθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, αναφέροντας πως οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι και κέρδισαν.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 10η και τελευταία αγωνιστική των playoffs, επικρατώντας με 2-0. Μετά το τέλος του αγώνα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Όχι κατά αυτόν τον βαθμό. Σαν ομάδα δεν ανταποκριθήκαμε από την αρχή του παιχνιδιού σε έναν τρόπο παιχνιδιού που ενδεχομένως να δυσκόλεψε κάποιους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, είχε κατοχή, μας πίεζε και εμείς δεν είχαμε απάντηση για να μεταφέρουμε το παιχνίδι στην πλευρά του ΠΑΟΚ. Δίκαια κέρδισε, ήταν καλύτερος».

Για το να το μυαλό των παικτών του ήταν στον τελικό: «Να σας πω κάτι; Όσο αυτό ισχύει για εμάς, ισχύει και για τον ΠΑΟΚ. Αυτή η δικαιολογία δεν μου αρέσει. Δεν υπάρχει. Τα ίδια πράγματα ισχύουν και για τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερη διάθεση και ήταν καλύτερος και για αυτό μας κέρδισε. Οι συνθήκες είναι ίδιες και για τους δύο».

Για την έξοδο στην Ευρώπη: «Σίγουρα είναι μια καλή εξέλιξη γιατί δεν ήταν εύκολο. Αντιμετωπίσαμε ομάδες καλές και είχαμε σκαμπανεβάσματα. Στα πλέι οφ ήμασταν η ομάδα που έπαιξε καλά, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και που πήρε τα αποτελέσματα που χρειαζόταν. Στην πιο δύσκολη φάση δείξαμε ότι μπορούμε. Το σημερινό ματς δεν ήταν αυτό που μας αντιπροσωπεύει, αλλά η πορεία μας ήταν καλή. Μας μένει ο τελικός. θα ξεκουραστούμε».

Για τη λατρεία των φίλων του Παναθηναϊκού προς τον ίδιο: «Είναι τιμή για μένα, όμως οι πραγματικοί πρωταγωνιστές μια ομάδας είναι αυτοί που δουλεύουν στο γήπεδο. Ο προπονητής είναι μόνο ένας συνδετικός κρίκος. Ο Παναθηναϊκός είχε καλή παρουσία γιατί είχε ποδοσφαιριστές που το κατάφεραν. Για τον τελικό, έχουμε χρόνο για να μιλήσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα