Αναστασίου: «Χρονιά με σκαμπανεβάσματα για τον Παναιτωλικό»

Newsroom
 Αναστασίου: «Χρονιά με σκαμπανεβάσματα για τον Παναιτωλικό»

bet365

Ο κόουτς των «κυανοκίτρινων» σχολίασε πως η ομάδα του δεν είχε σταθερότητα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Με ήττα (3-1) στη Νίκαια ολοκλήρωσε χθες (15/5) ο Παναιτωλικός τη σεζόν και ο Γιάννης Αναστασίου ανέφερε πως είχε «σκαμπανεβάσματα» για τους «κυανοκίτρινους». «Θα έλεγε ότι πάντα είναι ωραία να κλείνεις με θετικό αποτέλεσμα. Δεν ήρθε. Δεν είναι χρόνος να το αναλύσουμε. Είναι σημαντικό ότι πήραν χρόνο συμμετοχής κάποια παιδιά, όπως ο Λιάβας, που ταλαιπωρήθηκε. Είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδας Ήταν μία χρονιά με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Είχε σταθερότητα από Νοέμβριο μέχρι και Φεβρουάριο. Μπήκαν κάποιες βάσεις για την ομάδα σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, ενέργειας, αντίληψης», ανέφερε αρχικά στην Cosmote TV. Και συνέχισε. «Δεν είχαμε τη σταθερότητα σε αρκετά παιχνίδια, ειδικά στο τέλος. Ήταν μία καλή χρονιά για τα παιδιά, για την ομάδα. Όμως πρέπει να πάμε με στόχους και να γίνουμε καλύτεροι».

Για το αν πίστεψαν στην ομάδα πως μπορούσαν να κάνουν το κάτι παραπάνω σχολίασε πως «όταν φτάσαμε κοντά στην 6η θέση σε κάποια στιγμή φυσικό είναι να το σκέφτεσαι. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό. Είναι σημαντικό να κάνεις την αυτοκριτική σου. Αδικήσαμε σε πολλά παιχνίδια τους εαυτούς μας». Κλείνοντας μίλησε για τον Στιβ Ρούτερ που αποχώρησε από το τιμ του. «Ο Στιβ πέρα από καλός συνεργάτης είναι και ένας καλός φίλος. Με βοήθησε πάρα πολύ. Για μένα ήταν ευτυχία που δούλεψα με αυτόν τον άνθρωπο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα