ΠΑΟΚ: Οι επιστροφές κάνουν τον Λουτσέσκου να χαμογελά ενόψει των δύο «τελικών»

ΠΑΟΚ: Οι επιστροφές κάνουν τον Λουτσέσκου να χαμογελά ενόψει των δύο «τελικών»

ΠΑΟΚ: Οι επιστροφές κάνουν τον Λουτσέσκου να χαμογελά ενόψει των δύο «τελικών»

bet365

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε μια εβδομάδα με δύο «τελικούς» απέναντι στον Παναθηναϊκό και ο Ρουμάνος τεχνικός βλέπει με ικανοποίηση τους τραυματίες να επιστρέφουν στο γήπεδο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε μιλήσει πριν από την τελευταία αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την αναγκαιότητα αντίδρασης από πλευράς των παικτών του ΠΑΟΚ και στάθηκε στις επιστροφές βασικών γραναζιών της «ασπρόμαυρης» μηχανής.

O Ρουμάνος τεχνικός χαρακτήρισε «πραγματικούς ήρωες» τους ποδοσφαιριστές του και όπως εξήγησε «δεν είναι το πρώτο μας μέλημα να γυρίσουν από τα κρεβάτια του φυσικοθεραπευτηρίου μαζί με την ομάδα κατευθείαν, πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση και να τους προετοιμάσουμε κατάλληλα», γι’ αυτό και ήταν στοχευμένη η συμμετοχή των Κρέσπο, Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί στο παιχνίδι του Φαλήρου.

Ο Κρέσπο επέστρεψε, μετά από τον τελευταίο μυϊκό τραυματισμό, αγωνίστηκε σ’ ολόκληρο το 90λεπτο και απέδειξε το πόσο κομβικός είναι για τον ΠΑΟΚ ως δίδυμο μαζί με τον Ίνγκι Ίνγκασον. Οι δύο τους θα ηγηθούν της «ασπρόμαυρης» άμυνας και στον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου, τον πέμπτο σε έξι χρόνια που θα παίξε ο Ισπανός στόπερ.

Η συμμετοχή των Καντουρί και Μπίσεσβαρ προς το τέλος της αναμέτρησης είχε στόχο να πάρουν λεπτά στα πόδια τους, ενώ μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς οι Βιεϊρίνια και Λύρατζης.

Οι δύο ποδοσφαιριστές μαζί με τους Ολιβέιρα, Αουγκούστο και Ζαμπά ακολούθησαν μέρος της σημερινής προπόνησης στο πλαίσιο της σταδιακής τους επανένταξης σε κανονικούς ρυθμούς ενόψει των δύο τελικών κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Περισσότερο χρόνο απ’ όλους θα χρειαστεί ο Ντάγκλας Αουγκούστο, που ταλαιπωρείται από μια θλάση μεγάλης έκτασης από τον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ για την περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα, «όλα είναι υπό έλεγχο», όπως είπε και ο Λουτσέσκου. «Βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν και θέλουμε να τον φέρουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, από πλευράς ενέργειας κι αυτοπεποίθησης μετά τον τραυματισμό που είχε», πρόσθεσε ο Ρουμάνος αναφερόμενος στον Πορτογάλο επιθετικό.

Την Κυριακή (15/5) οι βασικοί του τελευταίου αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο στον τομέα της τακτικής, ενώ διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα