Αραούχο: «Χίλια συγγνώμη γι' αυτή την κατάσταση, ήρθε η ώρα να σηκωθούμε»

Αραούχο: «Χίλια συγγνώμη γι' αυτή την κατάσταση, ήρθε η ώρα να σηκωθούμε»

Newsroom
Αραούχο: «Χίλια συγγνώμη γι' αυτή την κατάσταση, ήρθε η ώρα να σηκωθούμε»

bet365

Με μήνυμα στα social media, ο Σέρχιο Αραούχο ζήτησε «συγγνώμη» από τον κόσμο της ΑΕΚ για την αγωνιστική αποτυχία της ομάδας.

Ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος τιμήθηκε από το σωματείο «Εις το όνομα του Αλκη» για τα όσα έκανε μετά τη στυγνή δολοφονία του 19χρονου Αλκη Καμπανού, θέλησε να απολογηθεί για την καταστροφική ήττα από τον Άρη και την αγωνιστική αποτυχία της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν.

«Γεια σας αγαπητοί οπαδοί της ΑΕΚ. Ήθελα να ζητήσω ξανά συγγνώμη που δεν σταθήκαμε στο ύψος της κατάστασης όλη τη χρονιά, ξέρω ότι θα είστε πολύ θυμωμένοι αν δεν ήσασταν τότε δεν θα ήσασταν οπαδοί της ομάδας, και δεν φταίνε μόνο ένας ή δύο παίκτες για την κατάσταση, φταίνε όλοι και εγώ πρώτος. Ήρθε η ώρα να σηκωθούμε, να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και του χρόνου θα προσπαθήσουμε ξανά μαζί σας, ευχαριστώ πολύ σε όλους εσάς που μας στηρίζετε κάθε στιγμή και δεν μας εγκαταλείπετε ποτέ. Χίλια συγγνώμη για αυτή την κατάσταση…

Ευχαριστώ τον κόσμο και τους οπαδούς του Άρη για το βραβείο που μου έδωσαν για το γκολ για τον Άλκη, για το καλωσόρισμα και για την αγάπη που μου έδειξαν όλο αυτό το διάστημα και στο χθεσινό παιχνίδι, τον σεβασμό μου απέναντί ​​μου, ελπίζω αυτά τα πράγματα να μας ενώσουν τους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους και ας είμαστε απλώς αντίπαλοι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μια μεγάλη αγκαλιά».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα