ΑΕΚ: Εν αναμονή στίγματος (και αποφάσεων) Μελισσανίδη!

ΑΕΚ: Εν αναμονή στίγματος (και αποφάσεων) Μελισσανίδη!

ΑΕΚ: Εν αναμονή στίγματος (και αποφάσεων) Μελισσανίδη!

bet365

Καμία απόφαση και εξέλιξη στην Ένωση παρά την απίθανη ιστορική αποτυχία και στο περίμενε (ξανά όπως στα μέσα της σεζόν) για οτιδήποτε έχοντας περάσει ήδη μισή μέρα...

Η αποτυχία της ΑΕΚ είναι ιστορική και έχει ως αποτέλεσμα ο κόσμος της να είναι στα κάγκελα και να προσδοκά σε εξελίξεις ισοπεδωτικές σε ότι αφορά στους υπεύθυνους για τη συγκεκριμένη ιστορική... ξεφτίλα όπως την χαρακτηρίζουν. Ζητάνε «κεφάλια» και απαιτούν αυτό να γίνει άμεσα. Στην πραγματικότητα φυσικά έχουν δίκιο διότι το έχουν αξιώσει μήνες τώρα, πριν αλλάξει η χρονιά και μπούμε στο 2022, να απομακρυνθούν άνθρωποι οι οποίοι... ζυγίστηκαν και αποδείχτηκαν ελάχιστοι για ένα club όπως είναι η Ένωση και πρόσωπα που εδώ και τέσσερα χρόνια συνεχίζουν να κάνουν κουμάντο με απόλυτη αποτυχία ΠΑΝΤΟΥ!

Το εξοργιστικό για τους φίλους της ΑΕΚ που 'χουν (δικαιολογημένα)... λυσσάξει στα social media και όχι μόνο αφού υπήρξε η αντίδραση και οπαδών (κοντά στους 150) αργά μετά τα μεσάνυχτα που πήγαν στα Σπάτα όπως διαβάσατε στο Gazzetta, είναι πως δεν υπάρχει καμία αντίδραση σχεδόν μια μέρα μετά την ξεφτίλα όπως την χαρακτηρίζουν. Απαιτούν παραιτήσεις, άλλοι φωνάζουν ότι «δεν είναι θέμα αποχωρήσεων αλλά να απομακρυνθούν όλοι και όχι να φύγουν διότι αν είχαν ευθιξία θα το έκαναν Γενάρη μήνα» και προσθέτουν: «πρέπει να ξηλωθούν και τα πλακάκια για να αλλάξει η νοοτροπία και η λουζεριά».

Εντός της ΑΕΚ τώρα επικρατεί μια δύσκολη... σιωπή απ' αυτές που κάνουν περισσότερο θόρυβο και από ένα γεμάτο γήπεδο! Κανείς στην ΠΑΕ δεν γνωρίζει τι του ξημέρωσε και γενικά τι θα προκύψει στο club. Αυτό είχε συμβεί και μετά τον αποκλεισμό με τον ΠΑΟΚ. Είναι ΟΛΟΙ στην αναμονή της αντίδρασης Μελισσανίδη και έως τώρα ο ιδιοκτήτης του club σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας δεν έχει δώσει στίγμα επόμενης μέρας. Τον χειμώνα υπήρξε αρκετό διάστημα όπου κανείς δεν γνώριζε τι θα κάνει το αφεντικό της Ένωσης με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν με ονόματα...

Ακουγόταν για Ντέμη Νικολαΐδη, για επαφές με πρόσωπο από το εξωτερικό για να αναλάβει εξ' ολοκλήρου το αγωνιστικό δίχως κανέναν πάνω απ' το κεφάλι του, για ξήλωμα όσων βρίσκονταν ήδη στην ΑΕΚ. Δεν έγινε (δυστυχώς) απολύτως τίποτα με τα αποτελέσματα για την Ένωση να είναι καταστροφικά αφού κανείς δεν καταλάβαινε τι συμβαίνει στην ομάδα, διατηρήθηκε έως και ο Γιαννίκης, η κατάσταση έγινε μη αναστρέψιμη και η ομάδα τελικά τα έχασε όλα αφού ένα σύνολο αδούλευτο 2 χρόνια τώρα έφερε την απόλυτη καταστροφή και τελείωσαν και τους ίδιους στα μάτια του κόσμου!

Ακόμη λοιπόν δεν υπάρχει καμία εξέλιξη παρά το γεγονός ότι έχει περάσει μισή μέρα από την ιστορική αποτυχία και είμαστε στην αναμονή τη στιγμή που έρχεται το ματς της Τρίτης στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο επαναλαμβάνω στα κάγκελα!

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα