Μολό: «Χρωστάω χρήματα παντού, οι μάνατζερ μου έκλεψαν 10-15 εκατ. ευρώ»

Μολό: «Χρωστάω χρήματα παντού, οι μάνατζερ μου έκλεψαν 10-15 εκατ. ευρώ»

Newsroom
Μολό: «Χρωστάω χρήματα παντού, οι μάνατζερ μου έκλεψαν 10-15 εκατ. ευρώ»

bet365

Σε μία σημαντική αποκάλυψη προχώρησε ο Γιοάν Μολό, καθώς όπως τόνισε αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες, έχοντας πέσει θύμα απάτης από μάνατζερ.

Ο 33χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, ο οποίος την περίοδο 2019-21 μέτρησε 29 συμμετοχές κι ένα γκολ με τον Παναθηναϊκό, αγωνίζεται σήμερα με την Ιέρ στην τέταρτη εθνική της Γαλλίας, Μιλώντας στο «Media Carré», ο Γιοάν Μολό αποκάλυψε μία μεγάλη απάτη σε βάρος του, από ανθρώπους που διαχειρίζονταν τα οικονομικά του στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του και την οποία αποτιμά σε περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ.

«Μου έχουν απαγορεύσει τις τραπεζικές συναλλαγές, έχω κολλήσει με την Τράπεζα της Γαλλίας και είμαι στα δικαστήρια με όλες τις τράπεζες γιατί χρωστάω χρήματα παντού. Είναι χειραγώγηση και οργανωμένη συμμορία, της οποίας ήμουν θύμα σε όλη μου την καριέρα. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι ένα άγριο περιβάλλον, όπου επιβιώνουν μόνο οι ισχυρότεροι. Πλήρωσα όμως το τίμημα της φήμης γιατί περιτριγυρίστηκα από αρκετά τοξικούς ανθρώπους. Απλώς αποδείχτηκε ότι με χειραγωγούσαν για 10 χρόνια από την ζωή μου και στα 11-12 ανακάλυψα την αλήθεια.

Πολύ νωρίς στην καριέρα μου, επιχείρησα να κάνω ασφάλεια ζωής. Μου εξήγησαν ότι όλα τα χρήματα που θα κέρδιζα θα πήγαιναν σε αυτήν την ασφάλεια ζωής και ότι θα αποδώσει καρπούς, όταν θα σταματήσω την καριέρα μου. Αλλά για 8-9 χρόνια, δεν μπορούσα να αγγίξω αυτά τα χρήματα. Κάθε 31 Δεκεμβρίου έπαιρνα τις αποδείξεις για όσα είχα κερδίσει. Και ήταν πλαστές. Υπάρχουν δάνεια, που έχουν ληφθεί από τους πράκτορές μου για λογαριασμό μου. Είχαν τους κωδικούς πρόσβασης για τους λογαριασμούς μου και τα βιβλιάρια επιταγών», ήταν τα λόγια του Μολό στο γαλλικό Μέσο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα