ΑΕΚ: Με Μάνταλο στον άξονα και Χατζισαφί αριστερό μπακ κόντρα στον Άρη

ΑΕΚ: Με Μάνταλο στον άξονα και Χατζισαφί αριστερό μπακ κόντρα στον Άρη

bet365

Την αναμενόμενη ενδεκάδα, με τα πρόσωπα που ξεκίνησαν στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, παρατάσσει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος την ΑΕΚ στον «τελικό» με τον Άρη.

Η ΑΕΚ θέλει μόνο νίκη για να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή έξοδο στο ματς - τελικό απέναντι στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Μάνταλος διατηρείται στον άξονα στο 4-3-3 του Σωκράτη Οφρυδόπουλου μαζί με τους Σιμάνσκι και Κριχόβιακ. Έτσι ο Χατζισαφί παραμένει στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Ρότα στα δεξιά της αμυντικής γραμμής, τους Τζαβέλλα και Μήτογλου δίδυμο στους στόπερ και φυσικά τον Στάνκοβιτς στην εστία.

Μπροστά ο Τσούμπερ ξεκινάει στο αριστερό άκρο, ο Λιβάι Γκαρσία στο δεξί και στην κορυφή ο Άμραμπατ σύμφωνα με το σχεδιάγραμμα που δίνει η ΑΕΚ. Μένει να φανεί φυσικά στο γήπεδο αν προκύψει κάτι διαφορετικό. Δηλαδή με τον Άμραμπατ να βρίσκεται στα δεξιά και τον Λιβάι στην κορυφή, στο «τρικ» που έκανε ο Οφρυδόπουλος στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στον πάγκο για την Ένωση είναι οι Τσιντώτας, Μοχαμαντί, Σβάρνας, Μισελέν, Λε Ταλέκ, Σάκχοφ, Τάνκοβιτς, Ανσαριφάρντ, Αραούχο. Θυμίζουμε πως ο Αραούχο έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί για 20 λεπτά αν κριθεί σκόπιμο, κάνοντας τα πάντα για να ξεπεράσει τη θλάση και να βρίσκεται στην αποστολή για τον κρίσιμο αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα