Πουρσανίδης: «Θετικό μήνυμα η παρουσία της κυρίας Αντωνίου»

Πουρσανίδης: «Θετικό μήνυμα η παρουσία της κυρίας Αντωνίου»

Newsroom
 Πουρσανίδης: «Θετικό μήνυμα η παρουσία της κυρίας Αντωνίου»

bet365

Ο εκ των αντιπροέδρων του ΟΦΗ ανέφερε πως είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να σφυρίζει ματς της μεγάλης κατηγορίας μία γυναίκα διαιτητής.

Ξεχωριστό είναι το σημερινό (14/5) ματς του Πανθεσσαλικού όπου ο Βόλος θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ, καθώς για πρώτη φορά θα διευθύνει αγώνα της μεγάλης κατηγορίας μία γυναίκα διαιτητής και πιο συγκεκριμένα η Ελένη Αντωνίου. Ο Ηλίας Πουρσανίδης, εκ των αντιπροέδρων της κρητικής ομάδας, μίλησε για το θέμα στην Cosmote TV και σχολίασε πως είναι θετικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. «Θέλουμε ως ΟΦΗ να συγχαρούμε την παρουσία της κ. Αντωνίου, μαζί με εκείνη της καταξιωμένης σε διεθνές επίπεδο κ. Κουρομπύλια που θα συμμετάσχει σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, είναι αισιόδοξα μηνύματα και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για την ελληνική διαιτησία. Συνηθίζουμε να αναβαθμίζουμε άσχημα γεγονότα στον χώρα μας και να υποβαθμίζουμε τέτοια ευχάριστα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Ως ΟΦΗ αγαπάμε το ποδόσφαιρο και διαχρονικά στηρίζουμε τον Έλληνα διαιτητή και πόσο δε μάλλον όταν σε ένα δικό μας παιχνίδι συμμετέχει μια γυναίκα διαιτητής. Και σημειολογικά είναι πολύ ωραίο που θα έχουμε δύο κυρίες και για πρώτη φορά να είναι διαιτητής μια γυναίκα και είναι τιμητικό για εμάς να συμμετέχουμε και αποτελεί θετικό μήνυμα για το ποδόσφαιρο μας».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα