ΠΑΟΚ: Με τις γνωστές απουσίες στην Αθήνα ενόψει Ολυμπιακού

ΠΑΟΚ: Με τις γνωστές απουσίες στην Αθήνα ενόψει Ολυμπιακού

bet365

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί το απόγευμα της Παρασκευής (13/5) από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αθήνα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ταλανίζεται από πολλά προβλήματα και απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, αλλά το Σάββατο (14.05) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την πρώτη από τις δύο μάχες του για την υπεράσπιση της δεύτερης θέσης.

Η προετοιμασία του «Δικεφάλου» για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (13.05) στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι Χοσέ Άνχελ Κρέσπο κι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ακολούθησαν μέρος της προπόνησης συνεχίζοντας το πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης που ακολουθούν, ενώ οι Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Λύρατζης, Ζαμπά έκαναν ατομικό.

Στην τελευταία προπόνηση το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες δούλεψαν κατά κύριο λόγο στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης, ενώ μεγάλο μέρος του προγράμματος αφιερώθηκε στις στατικές φάσεις.

Δεν ανακοινώθηκε και πάλι από τον Ραζβάν Λουτσέσκου η αποστολή που ταξιδεύει στην Αθήνα.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα