Τάνκοβιτς: «Η ΑΕΚ μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αλλά εγώ έχω συμβόλαιο»

Τάνκοβιτς: «Η ΑΕΚ μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αλλά εγώ έχω συμβόλαιο»

Newsroom
Τάνκοβιτς: «Η ΑΕΚ μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αλλά εγώ έχω συμβόλαιο»

bet365

Συνέντευξη στη σουηδική εφημερίδα, «Expressen» παραχώρησε ο Σουηδός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Τι είπε για το μέλλον του.

Μιλώντας στο σουηδικό ΜΜΕ ο Τάνκοβιτς επισήμανε σχετικά και σε σχέση με την ΑΕΚ: «Είμαι πολύ εκτός γηπέδων αυτή τη σεζόν και δεν έχω παίξει όσο ήθελα και περίμενα. Το σχέδιο ήταν ότι αυτή θα ήταν η σεζόν μου, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι η πρώτη σεζόν πήγε σχετικά καλά. Ήθελα να «εκραγώ» φέτος και να το πάρω από εκεί, αλλά δεν έγινε.

Η πρώτη μου χρονιά ήταν μια τέλεια σεζόν, μία καλή σεζόν. Μπήκα στο πρωτάθλημα, στην ομάδα και στον τρόπο παιχνιδιού μας με καλό τρόπο. Βαθμολογικά, τα πήγα καλά με συνολικά 15 γκολ σε όλους τους αγώνες. Η ιδέα ήταν να πατήσουμε… γκάζι στη δεύτερη σεζόν, αλλά αυτό δεν συνέβη. Πολλά άλλαξαν στον σύλλογο με νέο προπονητή, αθλητικό διευθυντή και διευθυντή συλλόγου. Νομίζω ότι πήραμε και δώδεκα νέους παίκτες και όλοι θα είχαν την ευκαιρία τους.

Προσπάθησα να παραμείνω δυνατός, θετικός και να δουλέψω, Αλλά προπονούμαι για τον εαυτό μου, για να διατηρήσω τη φόρμα μου και στο τέλος της ημέρας αν είμαι θυμωμένος και δεν θέλω να προπονηθώ, τότε επηρεάζω μόνο αρνητικά τον εαυτό μου.

Ήταν μια μεγάλη περίοδος που πίστευα ότι ο προπονητής θα μου έδινε την ευκαιρία. Είχα προπονηθεί καλά. Όμως οι πιθανότητες δεν ήρθαν ποτέ και στο τέλος σκέφτηκαν «ότι, μάλλον, τα σκ@@@σα». Προπονούμαι για μένα τώρα και η ΑΕΚ μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αλλά εγώ θα κάνω το δικό μου. Έχω συμβόλαιο με τον σύλλογο και θα το ολοκληρώσω. Δεν θέλω να κάνω τίποτα ανόητο. Είναι πολλές οι φορές που κανείς κάνει αρνητικές σκέψεις.

Όταν έχεις προπονητή και προπονείσαι καλά αλλά δεν σου δίνεται η ευκαιρία, δεν έχεις τον ενθουσιασμό να δουλέψεις τόσο σκληρά για τον προπονητή και τον σύλλογο. Αλλά αν τραβήξεις την προσοχή και έναν προπονητή που λέει ότι πήγες καλά στην προπόνηση, ότι έπαιξες καλά όταν αντικαταστάθηκες και που λέει ότι μπορεί να έρθει η ευκαιρία… τότε δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ήταν πολύ δύσκολο. Χρειάστηκε να δουλέψω με αυτό και είναι μια εμπειρία που παίρνω μαζί μου».

Για την «επόμενη μέρα», ο Τάνκοβιτς επισήμανε: «Θα δούμε μετά τη σεζόν και αυτά τα ματς που μας έμειναν. Εκεί θα κριθούν όλα. Μετά θα έχουμε νέο προπονητή την επόμενη σεζόν. Θα δούμε τι θέλει».

Για το εάν αναζητά ομάδα ο Σουηδός ανέφερε: «Όλα είναι πιθανά! Θα το δούμε όταν έρθει το καλοκαίρι. Τότε θα δούμε πώς είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ, αν αλλάξει ή αν παραμείνει η ίδια. Ίσως χρειαστεί να ψάξω περισσότερο και να δω αν υπάρχει κάτι εκεί έξω που με ελκύει».

Κλείνοντας είπε για το μέλλον του: «Οι πόρτες μου είναι ανοιχτές. Όλες οι πόρτες είναι ανοιχτές. Δεν θα κλείσω κανένα. Δεν θα κλείσω τις πόρτες στην ΑΕΚ, στη Χάμαρμπι ή σε κανέναν άλλον σύλλογο στην Ευρώπη».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα