Άρης: Νέα αναβολή από το CAS για τις 10 Ιουνίου

Άρης: Νέα αναβολή από το CAS για τις 10 Ιουνίου

Newsroom
Άρης: Νέα αναβολή από το CAS για τις 10 Ιουνίου

bet365

Στη 12η αναβολή έκδοσης απόφασης για την υπόθεση Ντουρμισάι προχώρησε το CAS ενημερώνοντας ότι αυτή θα κοινοποιηθεί μέχρι τις 10 Ιουνίου.

Η αγωνία διατηρείται για τους «κίτρινους» σε ότι αφορά την έκβαση της προσφυγής που είχε καταθέσει στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA για την υπόθεση Ντουρμισάι. Στην ΠΑΕ Άρης είχε επιβληθεί ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για έναν χρόνο. Η υπόθεση εκδικάστηκε πριν από 15 μήνες για να ακολουθήσουν 12 αναβολές στην έκδοση απόφασης.

Πριν από περίπου έναν μήνα, το CAS είχε ενημερώσει ότι η απόφαση θα κοινοποιούταν στις 19 Μαΐου για να ακολουθήσει νέα ενημέρωση ότι θα εκδοθεί μέχρι τις 10 Ιουνίου. Αυτό σημαίνει ότι οι Θεσσαλονικείς παραμένουν σε αναμμένα κάρβουνα για το αν θα έχουν το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών τον ερχόμενο Ιούλιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα