ΑΕΚ: Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από το Μεξικό για Τσιτσαρίτο και Λόπες

ΑΕΚ: Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από το Μεξικό για Τσιτσαρίτο και Λόπες

Newsroom
ΑΕΚ: Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από το Μεξικό για Τσιτσαρίτο και Λόπες

bet365

Καθημερινές είναι οι αναφορές των Μεξικανών στα ονόματα των Τσιταρίτο Ερνάντες και Χαβιέρ Λόπες για την ΑΕΚ λόγω Ματίας Αλμέιδα.

Η έλευση του Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ έχει πυροδοτήσει το τελευταίο διάστημα σενάρια από το Μεξικό για διάφορους παίκτες που έχουν συνεργαστεί με τον Αργεντινό προπονητή.

Ένας από αυτούς είναι ο 27χρονος Μεξικανός μεσοεπιθετικός της Τσίβας που αγωνίζεται δανεικός στους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς, Χαβιέρ Λόπες. Έναν παίκτη με τον οποίο ο Αλμέιδα έχει συνεργαστεί και στις δύο αυτές ομάδες, αποτελώντας προσωπική του επιλογή. Τα δημοσιεύματα στο Μεξικό συνεχίζονται και σήμερα από διάφορα Μέσα, όπως τη μεξικάνικη έκδοση της Marca και άλλα.

Επίσης συνεχίζονται και οι αναφορές για τον Τσιτσαρίτο Ερνάντες, τον γνωστό Μεξικανό επιθετικό, για τον οποίο λέγεται ότι ο Αλμέιδα έχει εισηγηθεί στη διοίκηση της ΑΕΚ την απόκτησή του. Ο 33χρονος φορ δεσμεύεται με συμβόλαιο στους Λος Άντζελες Γκάλαξι μέχρι τον Δεκέμβριο αλλά θα έβλεπε με καλό μάτι την επιστροφή του στην Ευρώπη για να γυρίσει και στην Εθνική ομάδα του Μεξικό.

Υπενθυμίζουμε πως η ΑΕΚ σε προηγούμενη αναφορά των μεξικανικών media για τον Τσιτσαρίτο είχε τονίσει πως «για κανέναν ποδοσφαιριστή και για καμία καλοκαιρινή μεταγραφή δεν έχει υπάρξει συζήτηση ανάμεσα στον Ματίας Αλμειδα και τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Απομένει να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον νέο προπονητή για μετά το τέλος της σεζόν και από εκεί και πέρα προέχει η αναλυτική ενημέρωση του για τα ζητήματα της ομάδας τις επόμενες μέρες ενόψει της μελλοντικής ανάληψης των καθηκόντων του. Για την ΑΕΚ αυτό που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι η προσπάθεια της επίτευξης του στόχου της ευρωπαϊκής εξόδου. Όλα τα υπόλοιπα έπονται. Δεν έχει ανοίξει η παραμικρή συζήτηση για ονόματα και μεταγραφές και όλα αυτά τα ονόματα τα μαθαίνουμε και εμείς από τα δημοσιεύματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα