Κουέστα: «Απομένουν τρία ματς, πάμε να τα κερδίσουμε»

Κουέστα: «Απομένουν τρία ματς, πάμε να τα κερδίσουμε»

Newsroom
 Κουέστα: «Απομένουν τρία ματς, πάμε να τα κερδίσουμε»

bet365

Ο γκολκίπερ του Αρη έδειξε αισιόδοξος ότι στο φινάλε οι «κίτρινοι» θα πάρουν ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο».

Απογοητευμένος από την ήττα (1-0) που γνώρισε ο Αρης στο ματς με τον Ολυμπιακό ήταν ο Κουέστα, που όμως έδειξε μετά το ματς και αισιόδοξος πως οι «κίτρινοι» θα πάρουν τελικά ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο». «Παλέψαμε και δουλέψαμε για να βρούμε τρόπος να σπάσουμε την αντίπαλη άμυνα και να κερδίσουμε, ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο μέρος, ο Ολυμπιακός είχε μόνο μία φάση έως τότε με μία μακρινή μπαλιά, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο με τον αντίπαλο μπροστά... υποφέραμε. Ολη την εβδομάδα ψάχναμε τρόπους για να κερδίσουμε αλλά δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μας βγήκαν στο δεύτερο μέρος τα πράγματα όπως θέλαμε, βγήκε και η κούραση και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα», σχολίασε αρχικά στη NOVA ο πορτιέρε του club.

Kαι μετά του μεταφέρθηκε πως η ομάδα δεν εκμεταλλεύεται στα play offs τον παράγοντα έδρα. «Για εμάς είναι σημαντική η έδρα, με τον κόσμο που μας βοηθά πάρα πολύ για να σκοράρουμε. Είναι αλήθεια ότι δεν τα πήγαμε καλά στα εντός έδρας ματς, αλλά έχουμε ακόμη τρία παιχνίδια στα οποία θα πρέπει να κερδίσουμε». Κλείνοντας τόνισε πως «έχουμε τρία μπροστά, η ομάδα θα δουλέψει για να κερδίσει τα ματς και να κατακτήσει τον στόχο της».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα