Ολυμπιακός: Οι Μαρίνος και Σουρλής που μπήκαν αποστολή έχουν από 4 γκολ στη β' ομάδα (vids)

Ολυμπιακός: Οι Μαρίνος και Σουρλής που μπήκαν αποστολή έχουν από 4 γκολ στη β' ομάδα (vids)

bet365

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός είναι παίκτης των 4 γκολ και των 5 ασίστ του Ολυμπιακού Β' ενώ και ο Σουρλής έχει τον ίδιο αριθμό γκολ στη Super League 2.

Οι Σουρλής και Μαρίνος είναι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Β' - δύο από τους παίκτες της β' ομάδας για την ακρίβεια καθώς δεν ήταν οι μόνοι - που επελέγησαν για την αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Άρη. Και από τους παίκτες που προέρχονται από τη β' ομάδα - και είναι στους εκλεκτούς του Μαρτίνς - είναι εκείνοι που έχουν σκοράρει τα πιο πολλά γκολ στη Super League 2.

Ο 21χρονος Γιώργος Μαρίνος, που είναι κυρίως εξτρέμ, φέτος έχει σε 28 ματς 4 γκολ και 5 ασίστ. Οι αριθμοί του αυτοί σε γκολ και ασίστ είναι στον Ολυμπιακό Β', όπου είχε μία δύσκολη στιγμή η οποία τον είχε θέσει προσωρινά εκτός των πλάνων του συλλόγου.

Ο 19χρονος Βασίλης Σουρλής από την άλλη είναι κυρίως χαφ και στον Ολυμπιακό Β' έχει 22 ματς με 4 γκολ και 2 ασίστ. Από αυτά τα παιδιά έχει την αξία του στο κλείσιμο της σεζόν να δει ο Ολυμπιακός εάν μπορεί να ποντάρει ή όχι πάνω τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο σε σχέση με την α' ομάδα και γενικά εάν μπορεί να έχει έξτρα βοήθειες ή όχι. Ας μην ξεχνάμε πως μένει να φανεί και το πως θα εξελιχθεί το project των β' ομάδων τη νέα σεζόν. Ο ίδιος ο Σουρλής εν μέσως προετοιμασίας με τον Ολυμπιακό είχε τονίσει πως είναι για αυτόν ευκαιρία ζωής να πετύχει στην α' ομάδα ενώ παλαιότερα έχει τονίσει πως θέλει να μοιάσει στον Μπουχαλάκη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα