Ο Βαλμπουενά έπιασε on air μια μπύρα και ήπιε «στην υγεία του Ολυμπιακού»

Ο Βαλμπουενά έπιασε on air μια μπύρα και ήπιε «στην υγεία του Ολυμπιακού»

Ο Βαλμπουενά έπιασε on air μια μπύρα και ήπιε «στην υγεία του Ολυμπιακού»

bet365

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έπιασε on air μια μπύρα στο χέρι ενώ έκανε δηλώσεις, ανέφερε ότι πίνει στην υγεία του Ολυμπιακού και πήρε αγκαλιά τη Μαρίνα Τσαλή.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν και πάλι πρωταγωνιστής στους πανηγυρισμούς του Ολυμπιακού στην Τούμπα. Ο Γάλλος ανέφερε ότι αγαπάει την ομάδα, αγαπάει το ποδόσφαιρο και τέτοιες στιγμές, ενώ έσπευσε να αφιερώσει τον τίτλο στον φροντιστή της ομάδας, Κωνσταντίνο Ρούσσο, ο οποίος έχασε τον πατέρα του.

Μάλιστα, λίγο πριν τελειώσει την τοποθέτησή του στη Nova ο Βαλμπουενά, έπιασε on air μια μπύρα στο χέρι, ανέφερε ότι πίνει στην υγεία του Ολυμπιακού και πήρε αγκαλιά τη μεταφράστρια, Μαρίνα Τσαλή, την οποία ναωρίτερα επιχείρησε να μπουγελώσει...

Για το μέλλον του:

«Δεν ξέρω τι θα γίνει. Έχω καλή σχέση με τον πρόεδρο και την ομάδα, αλλά δε ξέρω τι θα συμβεί. Γνωρίζουμε πως δεν ήμασταν καλοί φέτος, αλλά φτάσαμε στον τίτλο. Δε θέλω να ξεχάσω κανέναν και τους ευχαριστώ όλους. Είμαστε μια οικογένεια».

Για τον Πέδρο Μαρτίνς:

«Αυτό που μετράει είναι η διάρκεια. Αυτό σε κάνει επιτυχημένο. Είμαι περήφανος για τον προπονητή μας και αξίζει την επιτυχία του. Θέλω να τον συγχαρώ για τα όσα μας προσφέρει».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα