ΑΕΚ: Μέλος του δικτύου συνεργασιών «Club 15» της Γιουβέντους η Ένωση

Newsroom
ΑΕΚ: Μέλος του δικτύου συνεργασιών «Club 15» της Γιουβέντους η Ένωση

bet365

Η Ένωση αποτελεί μέλος του δικτύου συνεργασίας ευρωπαϊκών συλλόγων που «τρέχει» η Γιουβέντους και εκπροσωπήθηκε την περασμένη Κυριακή στη συνάντηση στο Τορίνο από τον Φανούρη Γουνδουλάκη.

Στο πρόγραμμα της Γιουβέντους με την ονομασία Club 15 ανήκει η ΑΕΚ. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί ένα δίκτυο συνεργασίας της «Γηραιάς Κυρίας» με ευρωπαϊκά κλαμπ σε επίπεδο τεχνογνωσίας, σκάουτινγκ και ανάδειξης παικτών.

Στη συνάντηση της περασμένης Κυριακής στο Τορίνο η ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από το μέλος του τμήματος σκάουτινγκ, Φανούρη Γουνδουλάκη.

Επίσης εκεί βρέθηκαν διάφοροι σύλλογοι, όπως η Σβαρόφσκι Τιρόλ, η Μιραντές, η Ουτρέχτη, η Αλαβές, η Φίτεσε, η Σεντ Γκάλεν, η Σινσινάτι και η Αμπερντίν.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά μελλοντικές συνεργασίες των συλλόγων με τη Γιουβέντους που θα αφορούν ταλαντούχους ποδοσφαιριστές είτε από τις ομάδες που συμμετέχουν προς τη Γιουβέντους είτε το αντίστροφο, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της «Γηραιάς Κυρίας».

*Η φωτογραφία είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους, www.juventus.com.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα