Super League Interwetten: Ο Πορτογάλος Γκοντίνιο στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Newsroom
Super League Interwetten: Ο Πορτογάλος Γκοντίνιο στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

bet365

Ο Λουίς Γκοντίνιο ορίστηκε από την ΚΕΔ στην εξ αναβολή αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού (04/05, 19:00, Novasports Prime και Live από το Gazzetta) στην Τούμπα για τα playoffs της Super League Interwetten.

Για δεύτερη φορά, ο Πορτογάλος ρέφερι θα διευθύνει αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού, καθώς τον περασμένο Ιανουάριου είχε σφυρίξει το ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων που είχε λήξει ισόπαλο, 1-1.

Ο Λουίς Γκοντίνιο θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρουί Τεϊσέιρα και Αντρέ Κάμπος, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Σπύρος Ζαμπάλας. Στο VAR θα είναι ο Ούγκο Μιγκέλ.

Ο Πορτογάλος ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA κι έχει μικρή ευρωπαϊκή εμπειρία και φέτος, έχει διευθύνει μόλις σε έναν αγώνα στο Europa Conference League.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα