Κιάκος: «Μεγάλη νίκη, παίζουμε χωρίς άγχος»

Κιάκος: «Μεγάλη νίκη, παίζουμε χωρίς άγχος»

Newsroom
Κιάκος: «Μεγάλη νίκη, παίζουμε χωρίς άγχος»

bet365

Ο 24χρονος μέσος ήταν ο πρωταγωνιστής του Ιωνικού στο εκκωφαντικό 5-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ιωνικού στο χθεσινό (2/5) 5-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης ήταν ο Γιάννης Κιάκος, καθώς σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του. Μάλιστα ο 24χρονος μέσος κατά σύμπτωση είχε σκοράρει δις και στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για την κανονική διάρκεια στο ίδιο γήπεδο. «Δεν ξέρω τι έγινε, πάλι έβαλα δύο γκολ, χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, κάναμε μια μεγάλη νίκη, ήταν τελικός για τον Απόλλωνα», σχολίασε αρχικά στην Cosmote TV.

Και συνέχισε.«Αμα ξέρεις ότι έχεις εξασφαλίσει την παραμονή παίζεις με άλλον αέρα και χωρίς άγχος, φάνηκε αυτό σε εμάς». Για το μέλλον του καθώς «παίζει» να συνεχίσει στον ΠΑΣ Γιάννινα είπε ότι «η αλήθεια είναι πως δεν έχω αποφασίσει, είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ και θα δούμε μέχρι το τέλος της χρονιάς πώς θα αποφασίσω».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα