Ολυμπιακός: Ανοιχτό να επανέλθει με ΠΑΟΚ ο Παπέ Σισέ, δεν θα γίνουν πολλές αλλαγές

Ολυμπιακός: Ανοιχτό να επανέλθει με ΠΑΟΚ ο Παπέ Σισέ, δεν θα γίνουν πολλές αλλαγές

bet365

Ο Αφρικανός στόπερ ενδέχεται να κάνει το αγωνιστικό come back του μετά τη... σιωπηρή τιμωρία του από τον Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη τον ΠΑΟΚ (19.00 στην Τούμπα στο εξ αναβολής ματς της 4ης αγωνιστικής των play offs) και ακόμα και με ισοπαλία θα κλειδώσει το 3ο του σερί πρωτάθλημα και 47ο στο σύνολο. Από αγωνιστικής πλευράς πάντως δεν φαίνεται πως ο Μαρτίνς θα κάνει αρκετές ή πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του συγκριτικά με τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Κόντρα στον ΠΑΣ ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τον Ολυμπιακό με διάταξη 4-2-3-1. Κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Βατσλίκ. Η άμυνα από δεξιά προς αριστερά απαρτιζόταν από Βρουσάι, Μπα, Παπασταθόπουλο και Ρέαμπτσιουκ. Οι δύο ανασταλτικοί μέσοι ήταν οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης. Στα δύο φτερά πήραν θέση οι Ροντρίγκες - Μασούρας και ενώ ο Καρβάλιο βρισκόταν πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Ο Σισέ είναι εκείνος που έχει επανέλθει στα αγωνιστικά πλάνα του Μαρτίνς μετά τη... σιωπηρή τιμωρία του. Είναι ένα ενδεχόμενο να είναι στο αγωνιστικό σχέδιο του Ίβηρα κόουτς ο Παπέ Σισέ ενώ ο Μανωλάς θα κριθεί εάν θα είναι ΟΚ ή όχι. Αλλιώς οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Μπα θα είναι ξανά το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Κατά τα άλλα πολλές ή μεγάλες αλλαγές ως προς την 11άδα δεν αναμένονται. Η στόχευση του Ολυμπιακού εκτός από το αποτέλεσμα προφανώς και θα είναι να βγάλει αντίδραση και να κάνει το καλύτερο δυνατό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα