Μαρτίνς: «Δεν είναι ματς για εκδίκηση με ΠΑΟΚ αλλά ευκαιρία για νίκη και εκπλήρωση του στόχου μας»

Μαρτίνς: «Δεν είναι ματς για εκδίκηση με ΠΑΟΚ αλλά ευκαιρία για νίκη και εκπλήρωση του στόχου μας»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη NOVA τόσο για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός όσο και για τη διαχείριση που έχει στο μυαλό του να κάνει για τη συνέχεια.

Ο Μαρτίνς είπε στη NOVA για:

Το εάν το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι σαν... ρεβάνς και ευκαιρία για εκδίκηση: Δεν βλέπω το ποδόσφαιρο ως μία ευκαιρία για εκδίκηση απέναντι στις ομάδες. Είναι διαφορετική διοργάνωση. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και η ομάδα που θα είναι πιο συνεπής και πιο σταθερή θα κερδίσει τον τίτλο. Το βλέπουμε ως ευκαιρία να κερδίσουμε τον άμεσο αντίπαλό μας και να βρεθούμε κοντά στην κατάκτηση του στόχου μας.

Τα προβλήματα: Εκτός από την περίπτωση του Μανωλά που παραμένει μη διαθέσιμος, έχουμε ακόμα 24 ώρες για να επανεκτίμηση. Έχουμε κάποιους παίκτες που είναι προφανώς πιο κουρασμένοι από όλους.

Το εάν θα δούμε άλλα πρόσωπα στη συνέχεια: Θα παίζουν πάντα οι παίκτες στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μέχρι να γίνουμε πρωταθλητές. Μέχρι να εκπληρωθεί ο στόχος μας. Μετά θα γίνει διαφορετική ανάλυση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα