ΑΕΚ: Συνεχίζουν να «βράζουν» με τη διαιτησία του Καμπάκοφ, δυσαρέσκεια και για Κλάτενμπεργκ

Newsroom
ΑΕΚ: Συνεχίζουν να «βράζουν» με τη διαιτησία του Καμπάκοφ, δυσαρέσκεια και για Κλάτενμπεργκ

bet365

Στην ΑΕΚ παραμένουν έξαλλοι με τη διαιτησία του Βούλγαρου ρέφερι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ δυσαρέσκεια υπάρχει και προς τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τους ορισμούς του.

Οι παίκτες της ΑΕΚ μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήταν έξαλλοι με τη διαιτησία του Καμπάκοφ. Μία ημέρα μετά στο στρατόπεδο των κιτρινόμαυρων συνεχίζουν να «βράζουν».

Η έντονη δυσαρέσκεια από πλευράς ΑΕΚ προς τον Καμπάκοφ μετά τον αγωνιστικό χώρο εκφράστηκε και στα αποδυτήρια. Οι κιτρινόμαυροι εκτός από τις αποφάσεις του Βούλγαρου ρέφερι να μην αφήσει το πλεονέκτημα στην κόντρα επίθεση του Λιβάι Γκαρσία, αλλά και το φάουλ στον Τσούμπερ και στη συνέχεια την κίτρινη στον Άμραμπατ, είχαν και άλλα έντονα παράπονα από τον Καμπάκοφ.

Συγκεκριμένα από πλευράς ΑΕΚ διαμαρτύρονταν για τις έξι κάρτες που έδειξε ο Βούλγαρος διαιτητής σε παίκτες των κιτρινόμαυρων και ειδικότερα για το γεγονός ότι «κιτρινίστηκαν» και οι τέσσερις της άμυνας (Χατζισαφί, Ρότα, Τζαβέλλας και Μήτογλου). Αυτό που έλεγαν οι παίκτες της ΑΕΚ κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα είναι πως δεν γίνεται σε τέτοιο παιχνίδι να επιλέγεται διαιτητής από τη Βουλγαρία και όχι από χώρα όπως η Ιταλία, η Ισπανία ή η Πορτογαλία με εμπειρία μεγάλων αγώνων.

Στην ΑΕΚ υπάρχει δυσαρέσκεια και για τον αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ και τους ορισμούς του και όπως λένε, αν αυτό συνεχιστεί στην πορεία των play offs, τότε οι αντιδράσεις θα κορυφωθούν.

Αυτό που τονίζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για τη διαιτησία του Καμπάκοφ στην Τούμπα είναι πως «κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο έκανε ότι περισσότερο μπορούσε για να δυσκολέψει την προσπάθεια της ομάδας για τη νίκη και ότι συνολικά πρόκειται για τη χειρότερη διαιτησία που είχε μέχρι σήμερα η ΑΕΚ».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα