«Ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς»

«Ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς»

Newsroom
«Ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς»

bet365

Για την απόκτηση του τερματοφύλακα, Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού, κινείται ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τους Σέρβους.

Δημοσίευμα από την Σερβία αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται και κινείται για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς για την ενίσχυση στα γκολπόστ.

Ο 29χρονος Σέρβος πορτιέρε αγωνίζεται από το 2020 στην Κύπρο με τα χρώματα του Απόλλωνα Λεμεσού, με τον οποίο τον Ιούνιο του 2021 επέκτεινε το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

«Ο πρώην τερματοφύλακας της Ραντνίτσκι από τη Νις, Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς που σήμερα αγωνίζεται στον Απόλλωνα Λεμεσού και είναι κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, θα μπορούσε να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν.

Στον ΠΑΟΚ αναζητούν τερματοφύλακα, αφού ο πρώην ποδοσφαιριστής της Παρτιζάν Ζίβκο Ζίβκοβιτς θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, οπότε ο Γιοβάνοβιτς είναι επιλογή ως αντικαταστάτης του.

Στον ΠΑΟΚ, εκτός από τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, αγωνίζεται και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος όπως και ο Γιοβάνοβιτς γεννήθηκε στη Νις.

Μετά τη σεζόν που έχει κρατήσει 10 φορές απαραβίαστη την εστία του στο κυπριακό πρωτάθλημα μέχρι τώρα, είναι πολύ πιθανό να τον δούμε να αγωνίζεται στο πιο υψηλό επίπεδο», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα του nogomania.rs

@Photo credits: Video Screen

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα