ΑΕΚ: Τα ατομικά λάθη στερούν νίκες για την έξοδο στην Ευρώπη

ΑΕΚ: Τα ατομικά λάθη στερούν νίκες για την έξοδο στην Ευρώπη

ΑΕΚ: Τα ατομικά λάθη στερούν νίκες για την έξοδο στην Ευρώπη

bet365

Η ΑΕΚ συνεχίζει και «δωρίζει» γκολ στον αντίπαλο με κάθε τρόπο, με αποτέλεσμα να στερείται νίκες που ενδεχομένως θα την ξεκολλήσουν από την πέμπτη θέση και θα την διατηρήσουν «ζωντανή» στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη.

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη στη Τούμπα με τον ΠΑΟΚ με 1-1 για την 6η αγωνιστική των Play Offs της Super League Interwetten και με αυτόν τον τρόπο συμπλήρωσε δύο χρόνια και 13 παιχνίδια χωρίς νίκη κόντρα στους «ασπρόμαυρους». Η τελευταία νίκη της Ένωσης καταγράφηκε την 1η Ιουλίου του 2020 με 2-0 στην Τούμπα με γκολ των Τσιγκρίνσκι και Λιβάια. Εκτοτε μετράει επτά ήττες και έξι ισοπαλίες.

Στην διαδικασία των Play Offs, η ΑΕΚ μετράει μόλις μία νίκη. Αυτή απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ παράλληλα έχει τρεις ισοπαλίες αλλά και δύο ήττες. Την Κυριακή (01/05) η ΑΕΚ μπορεί να μην ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο γι’ ακόμη ένα ματς, πλήρωσε ακριβά τα ατομικά λάθη των παικτών της. Όπως άλλωστε τελευταία συνηθίζει. Αναλύοντας τα έξι παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων» στα Play Offs, θα παρατηρήσει κανείς ότι η Ένωση «δωρίζει» γκολ στον αντίπαλο, με κάθε τρόπο. Και τα οκτώ τέρματα που έχει δεχθεί έως τώρα, έχουν προέλθει από παιδαριώδη λάθη στο αμυντικό κομμάτι. Κάτι που δεν έχει καταφέρει να αλλάξει μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα αυτά τα λάθη να της στερούν πολύτιμες νίκες.

  • Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-1

-Στο 4' ο Παναθηναϊκός σκόραρε στην πρώτη του τελική όταν ο Μήτογλου έκανε την πάσα για τον Άμραμπατ, ο Χουάνκαρ έκλεψε την μπάλα, έδωσε στον Γκατσίνοβιτς ο οποίος πέρασε στον Αϊτόρ ο οποίος τσίμπησε την μπάλα προ του Μισελέν και με πλασέ νίκησε τον Στάνκοβιτς για να γράψει το 1-0.

  • ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-1

-Στο 48’ ο Μάνταλος δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή και στη συνέχεια να σταματήσει τον Μίτριτσα, ο οποίος έβγαλε την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ. Εκεί πετάχτηκε ο Τσόλακ, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Στάνκοβιτς από θέση τετ-α-τετ και έκανε το 1-0.

  • Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-1

-Στο 30’ έπειτα από γέμισμα του Βατσλίκ, ο Μοχαμάντι δεν υπολόγισε σωστά τη φάση, δεν έκοψε, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Μασούρας να τρέξει από τα δεξιά, να βγάλει τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι κι εν συνέχεια ο Ζοάο Καρβάλιο να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα.

  • ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 2-3

-Στο 24' ο Περέα ξέφυγε από τον Μήτογλου, ντρίμπλαρε με «ποδιά» τον Ρότα, σέντραρε στο πίσω δοκάρι και ο Σάλιακας βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο Κολομβιανός υποδείχθηκε στην αρχή της φάσης σε θέση οφσάιντ. Στο γκολ με το οποίο μείωσε στο σκορ ο ΠΑΣ, ο Ρότα ήταν ξανά ο αρνητικός πρωταγωνιστής της Ένωσης. Ο Σάλιακας από τα δεξιά έβγαλε μια συρτή σέντρα την οποία... κοίταξε όλη η κιτρινόμαυρη αμυντική γραμμή και ο Περέα στο δεύτερο δοκάρι στην πλάτη του Ρότα με πλασέ στην κίνηση βρήκε δίχτυα βάζοντας τους Ηπειρώτες ξανά στο ματς.

789

  • ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-1

-Στο 27’ σε φάση όπου υπήρξε διαγωνισμός λαθών από τους Τζαβέλλα, Χατζισαφί και τον Τσούμπερ που ολοκλήρωσε τη ζημιά, ο Τσόλακ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με σουτ νίκησε τον Στάνκοβιτς και ισοφάρισε σε 1-1. Ακόμα και στο γκολ του ΠΑΟΚ που τελικά δεν μέτρησε υπήρξε αδράνεια στην αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα στην πρώτη στατική φάση του ΠΑΟΚ στο ματς, η μπάλα έφτασε στη μεγάλη περιοχή, ο Τζαβέλλας δεν κατάφερε να απομακρύνει, με αποτέλεσμα ο Τσόλακ να σκοράρει. Για καλή τύχη όμως της Ένωσης, το γκολ του Κροάτη δεν μέτρησε.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα