Λουτσέσκου: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω, έχουμε δώσει 16 ματς περισσότερα από την ΑΕΚ»

Λουτσέσκου: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω, έχουμε δώσει 16 ματς περισσότερα από την ΑΕΚ»

Newsroom
Λουτσέσκου: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω, έχουμε δώσει 16 ματς περισσότερα από την ΑΕΚ»

bet365

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, δήλωσε ότι η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω από το 1-1 στο παιχνίδι εναντίον της ΑΕΚ. 

Μετά το 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, είπε:

«Αν με ρωτούσατε πριν από το παιχνίδι, θα έλεγα ότι περίμενα ένα δύσκολο παιχνίδι εξαιτίας της κατάστασης που βρισκόμαστε, αν υπολογίσουμε τα 16 παιχνίδια παραπάνω που δώσαμε σε σχέση με την ΑΕΚ είναι πολλά, σχεδόν τρεις μήνες διαφορά που παίζει μεγάλο ρόλο στο ποδόσφαιρο. Παίξαμε περισσότερα από ενενήντα λεπτά με τον Ολυμπιακό, κυριαρχήσαμε ωστόσο στο παιχνίδι, ο ένας βαθμός δεν μας αρκεί σήμερα, ξέραμε ότι η ΑΕΚ είναι επικίνδυνη στη μετάβαση, ήμασταν άτυχοι στο γκολ που ακυρώθηκε, μας κόστισε στον τομέα της συγκέντρωσης. Δεν καταλάβαμε γιατί ακυρώθηκε αλλά αυτός ήταν ο κανόνας, συνολικά αξίζαμε κάτι παραπάνω στο παιχνίδι»

Για το αν ήταν το πιο δύσκολο ίσως παιχνίδι με βάση τη διαχείριση των δεδομένων πριν από αυτό:

«Συνολικά είναι έτσι η κατάσταση, δεν είναι εύκολο να παίζεις δύο φορές με τη Μαρσέιγ, μετά με τον Ολυμπιακό, ήταν δύσκολο το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Πρέπει να το διαχειριστούμε, όταν έχεις πολλά παιχνίδια, είναι μεγαλύτερο το ρίσκο, όμως πρέπει να συνεχίσουμε έτσι στο επόμενο διάστημα».

Για το αν περιμένει επιστροφές παικτών ενόψει της Τετάρτης:

«Ελπίζω, είναι κάτι που θα το δούμε μέρα με τη μέρα».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα