Αλεξανδρόπουλος: «Τώρα που μπήκαμε στην τελική ευθεία τα δίνουμε όλα»

Newsroom
Αλεξανδρόπουλος: «Τώρα που μπήκαμε στην τελική ευθεία τα δίνουμε όλα»

bet365

Στο πόσο αποφασισμένοι είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπαίνοντας στην τελική ευθεία των playoffs αλλά και του Κυπέλλου, στάθηκε ο μέσος των «πρασίνων», Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη επί του Άρη στη Λεωφόρο με 1-0, ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ συνέχισε τα πολύ καλά παιχνίδια που κάνει στα playoffs. Μετά το τέλος του αγώνα ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη και λόγω βαθμολογικού κινήτρου και λόγω του ότι ήμασταν μπροστά στον κόσμο μας με ένα σχεδόν γεμάτο γήπεδο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί παρόλο που ο Άρης έμεινε με 10 παίκτες έδωσε τα πάντα μέχρι το τέλος. Εμείς πιστεύω ότι με λίγο πιο καθαρό μυαλό θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι. Λίγο ο ενθουσιασμός των παικτών λόγω του κόσμου, λίγο οι κακές επιλογές, και ο Άρης ήταν πολύ καλός αντίπαλος και όταν έμεινε με 10 παίκτες πείσμωσε αλλά από την πλευρά μας κι εμείς έπρεπε να κάνουμε καλύτερες τελικές επιλογές».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός έχει μπει στην τελική ευθεία: «Όσο πλησιάζουμε στην τελική ευθεία έχουμε δύο στόχους, και δίνουμε όλοι το 100% για να τους πετύχουμε. Είμαστε ενωμένοι, όσο μπορούμε, αυτό φαίνεται στο γήπεδο, ο ένας παίζει για τον άλλο και μέχρι το τέλος θα το πάμε έτσι. Τώρα είναι τελική ευθεία, τα δίνουμε όλα για όλα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα