«Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Αμπντουλαγιέ Σισακό»

«Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Αμπντουλαγιέ Σισακό»

Newsroom
«Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Αμπντουλαγιέ Σισακό»

bet365

Οι Σκωτσέζοι αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός μαζί με τους Ρέιντζερς ενδιαφέρονται για τον 24χρονο χαφ της Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Το όνομα του Αμπντουλαγιέ Σισακό δεν είναι καινούργιο στον Παναθηναϊκό καθώς και σε προηγούμενη μεταγραφική περίοδο είχε συνδεθεί με το «τριφύλλι».

Οι «πράσινοι» αναμένεται το καλοκαίρι να κινηθούν τουλάχιστον για δύο 6-8άρια με δεδομένο ότι οι Μαουρίτσιο και Λούντκβιστ θα αποχωρήσουν.

Σκωτσέζικο δημοσίευμα της εφημερίδας «The Scotsman» υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός διατηρεί στη λίστα του τον Σισακό, για τον οποίο ενδιαφέρον υπάρχει και από τους Ρέιντζερς.

Ο ύψους 1,86μ. κεντρικός μέσος με ρίζες από το Μάλι έχει αναδειχθεί από τις φημισμένες ακαδημίες της Οσέρ. Ανήκει στη Ζούλτε Βάρεγκεμ από το 2019 και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ενώ έχει και οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο. Τη φετινή σεζόν μετράει 19 συμμετοχές, με δύο γκολ και δύο ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα