ΠΑΟΚ: «Είναι τρελός, είναι τρελός ο Λέανδρος...» - «Δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι»

Newsroom
ΠΑΟΚ: «Είναι τρελός, είναι τρελός ο Λέανδρος...» - «Δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι»

bet365

Εβαλε γκολ, έκανε κερκίδα, ευχαρίστησε όλη την Τούμπα και άκουσε να του φωνάζουν «Λεανδράρα βάλε ένα γκολ». Το βίντεο από τη στιγμή του μικρού Λέανδρου είναι ό,τι πιο συγκινητικό θα δεις σήμερα.

Ηταν το όνειρό του. Να βάλει ένα γκολ σε μια γεμάτη Τούμπα. Ο μικρός Λέανδρος με πρόβλημα στην όραση βρέθηκε στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και στο ημίχρονο του αγώνα έζησε το όνειρό του.

Εβαλε το γκολ, αποθεώθηκε από την Τούμπα αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Οργανώσε κερκίδα και στο τέλος άκουσε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να τραγουδούν ρυθμικά «είναι τρελός ο Λέανδρος».

Ο μικρός Λέανδρος όμως δεν σταμάτησε εκεί. Πήρε το μικρόφωνο και τους ευχαριστήσε. Και όπως είπε στο μπαμπά του και στο διευθυντή επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Αρωνιάδη «δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι...».

Αφιερώστε 4 λεπτά για το πιο συγκινητικό βίντεο της μέρας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα