Μπεναλουάν: «Η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι καλύτερη από το να κάνεις σεξ»

Newsroom
Μπεναλουάν: «Η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι καλύτερη από το να κάνεις σεξ»

bet365

Με μήνυμά του στα social media, ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, Γιόχαν Μπεναλουάν ανέφερε πως θεωρεί τη «νίκη επί του ΠΑΟΚ καλύτερη από το να κάνεις σεξ».

Ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ, μιας και χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Σέικ Ντουκουρέ με κεφαλιά έδωσε στους «κίτρινους» τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Ο μεγάλος άτυχος του αγώνα ήταν ο Γιόχαν Μπεναλουάν, καθώς ο τραυματισμός του Γαλλοτυνήσιου κεντρικού αμυντικού αποδείχθηκε σοβαρός και η μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι υπέστη ρωγμώδες κάταγμα έξω σφυρού στην αριστερή ποδοκνημική, με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο των Playoffs.

Παρ' όλα αυτά ο 35χρονος αμυντικός παραμένει αισιόδοξος και χαρούμενος, ενόψει της συνέχειας, στέλνοντας ένα ιδιαίτερο μήνυμα μέσω των social media. Συγκεκριμένα, με φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τόνισε πως η «νίκη επί του ΠΑΟΚ είναι καλύτερη από το να κάνεις σεξ».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα