Ελληνική διαιτησία: Η Κουρομπύλια στην τελική φάση του Women’s EURO

Ελληνική διαιτησία: Η Κουρομπύλια στην τελική φάση του Women’s EURO

bet365

Η Ελληνίδα διεθνής βοηθός διαιτητής Χρύσα Κουρομπύλια επελέγη για την τελική φάση του UEFA Women’s EURO 2022 και η ΕΠΟ τη συνεχάρη.

Η Κουρομπύλια είναι η ουσιαστικά η μόνη γυναίκα βοηθός διαιτητή με τόσο σταθερή παρουσία στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού πρωταθλήματος εδώ και χρόνια. Η Ελληνίδα διεθνής βοηθός διαιτητής Χρύσα Κουρομπύλια επελέγη για την τελική φάση του UEFA Women’s EURO 2022 και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εξέδωσε σχετικά την ακόλουθη ανακοίνωση.

Αναλυτικά: «Θερμά συγχαρητήρια στη Χρύσα Κουρομπύλια για την επιτυχία της, που είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς της και της αφοσίωσής της στη διαιτησία. Η επιλογή της για την τελική φάση του UEFA Women’s EURO 2022 αποδεικνύει ότι όποιος λειτουργεί με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία, αργά ή γρήγορα επιβραβεύεται. Είμαστε δίπλα της και ευχόμαστε να βρίσκεται και εντός της τελικής επιλογής για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Καλή επιτυχία Χρύσα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα