Άρης: Σοκ με Μπεναλουάν χάνει το υπόλοιπο των Playoffs

Άρης: Σοκ με Μπεναλουάν χάνει το υπόλοιπο των Playoffs

Newsroom
Άρης: Σοκ με Μπεναλουάν χάνει το υπόλοιπο των Playoffs

bet365

Ο Γιόχαν Μπεναλουάν υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στην αριστερή ποδοκνημική και η αποθεραπεία του προβλέπεται να κρατήσει διάστημα 4-6 εβδομάδων.

Ο τραυματισμός του Γαλλοτυνήσιου κεντρικού αμυντικού στη διάρκεια του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αποδείχθηκε σοβαρός καθώς η μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι υπέστη ρωγμώδες κάταγμα έξω σφυρού στην αριστερή ποδοκνημική. Αυτός του κοστίζει τους υπόλοιπους αγώνες των Playoffs καθώς η αποθεραπεία του θα διαρκέσει μίνιμουμ τέσσερις εβδομάδες.

Φέτος ο Γιόχαν Μπεναλουάν χρησιμοποιήθηκε μόλις σε εννιά παιχνίδια στη διάρκεια της σεζόν εκ των οποίων στα τρία ήταν στο βασικό σχήμα. Το συμβόλαιο του 35χρονου στόπερ λήγει στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ένδειξη για την ανανέωσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα