Γιοβάνοβιτς: «Πρόκληση για όλους το ματς με τον Ολυμπιακό»

Γιοβάνοβιτς: «Πρόκληση για όλους το ματς με τον Ολυμπιακό»

Newsroom
Γιοβάνοβιτς: «Πρόκληση για όλους το ματς με τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, χαρακτήρισε ως πρόκληση το ντέρμπι της Κυριακής (17/04, 21:30, CS1) εναντίον του Ολυμπιακού.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στην Cosmote TV για το ντέρμπι της Κυριακής (17/04, 21:30, CS1) εναντίον του Ολυμπιακού και υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός οφείλει να βρίσκεται σε σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πάντα είναι ένα ντέρμπι. Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι και σίγουρα και οι δύο ομάδες θέλουν να το κερδίσουν. Υπ’ αυτή την άποψη πιστεύω δεν θα παίξει κανένα ρόλο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός -λόγω των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη- δεν έπαιξε στο προηγούμενο παιχνίδι του. Ούτε θα παίξει ρόλο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός εδώ και αρκετό διάστημα έχει αποκτήσει πλεονέκτημα στην προσπάθειά του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σε όλους αρέσει να παίζουν στα μεγάλα παιχνίδια και σε γήπεδα που έχουν πλέον κόσμο. Άρα είναι μία πρόκληση για όλους να γίνει ένα καλό παιχνίδι, με όλη τη σημασία του ντέρμπι που διαχρονικά έχουν αυτές οι δύο ομάδες. Πρέπει για τους στόχους που έχουμε να είμαστε σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα