Ολυμπιακός: Σε αυτό το ντέρμπι πηγαίνει περισσότερο «ενισχυμένος» από το 0-0 της Λεωφόρου

Ολυμπιακός: Σε αυτό το ντέρμπι πηγαίνει περισσότερο «ενισχυμένος» από το 0-0 της Λεωφόρου

bet365

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς θα παρουσιαστεί με έξτρα λύσεις στο ντέρμπι της Λεωφόρου σε σχέση με το 0-0 της 16ης Γενάρη του 2022.

Σε εκείνο το 0-0 της Λεωφόρου ο Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό επέλεξε τελικά το σενάριο με την τριάδα στο κέντρο της άμυνας και τη χρησιμοποίηση του Τικίνιο και όχι του Ελ Αραμπί στη κορυφή της επίθεσης. Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Βατσλίκ. Αριστερός μπακ ο Ρεάμπτσιουκ, δεξιός μπακ ο Λαλά και οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς και Μπα στο κέντρο των μετόπισθεν. Οι Εμβιλά και Μαντί Κάμαρα οι δύο κεντρικοί μέσοι.

Δεξιός εξτρέμ ο Μασούρας, αριστερός ο Ρόνι Λόπες και… φουνταριστός ο Τικίνιο. Στον πάγκο σε εκείνο το ματς ήταν οι Κρίστινσον, Λοβέρα, Ελ Αραμπί, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Καρμπόβνικ, Βαλμπουενά, Παπαδόπουλος και Σουρλής. Κοινώς οι απουσίες του Ολυμπιακού δεν ήταν και λίγες σε εκείνο το 0-0 της 16ης Γενάρη του 2022.

Χτυπημένος από covid-19, τραυματισμούς και απουσίες

Ο Ολυμπιακός εκείνο το διάστημα - για την ακρίβεια λίγες ημέρες πριν τον αγώνα τον Παναθηναϊκό στις 8 Γενάρη - είχε εντοπίσει 7+ κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα και τους ελέγχους που γίνονταν και έτσι αναβλήθηκε το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Εκτός από τον τραυματία Μπουχαλάκη τότε είχε θέματα ετοιμότητας και με αρκετούς παίκτες όπως οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Ανδρούτσος, Λαλά και Λόπες.

Για το τότε ντέρμπι εν τέλει ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς είχε εκτός τους Παπέ Σισέ και Αγκιμπού Καμαρά που συμμετείχαν στο Κόπα Άφρικα με τον πρώτο να κατακτά και τον τίτλο με τη Σενεγάλη. Στα πλάνα του Μαρτίνς επίσης δεν ήταν ούτε ο Μπουχαλάκης αλλά ούτε και ο Φορτούνης ενώ λίγες ημέρες μετά προστέθηκε στο ρόστερ ο Ζοάο Καρβάλιο. Επίσης εκτός των βασικών πλάνων του Πορτογάλου ήταν και ο Γκάρι Ροντρίγκες, που επίσης είχε υποχρεώσεις στο Κόπα Άφρικα αλλά γενικότερα φέτος έχει υποστεί ρεσιτάλ ατυχίας με τραυματισμούς αλλά και χειρουργείο με σκωληκοειδίτιδα.

Οι επιστροφές για τον Μαρτίνς σε σχέση με το 0-0 της Λεωφόρου

Συμπερασματικά και συνολικά λοιπόν οι επιστροφές για τον Μαρτίνς είναι έξι εάν βάλουμε μέσα και τον Καρβάλιο, που βέβαια δεν θα μπορούσε να ήταν πρακτικά διαθέσιμος τότε. Παρόλα αυτά είναι μία έξτρα επιλογή. Ο Ολυμπιακός τότε δεν είχε ανακοινώσει και επίσημα αποστολή ενώ ο Μαρτίνς είχε κάνει διάφορες δοκιμές: και με τετράδα αλλά και τριάδα.

Η τότε 11α του Ολυμπιακού με τις αλλαγές: Βατσλίκ, Λαλά (66’ Καρμπόβνικ), Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Ουσεϊνού Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Μασούρας (57’ Βαλμπουενά), Λόπες (46’ Ελ Αραμπί) και Τικίνιο (85’ Βρουσάι).

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με 23 παίκτες: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ροντρίγκες, Μασούρας, Φορτούνης, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα