Παναιτωλικός - Αστέρας 0-0: Ανοιξιάτικη «σούπα», χωρίς κλασική ευκαιρία (vid)

Παναιτωλικός - Αστέρας 0-0: Ανοιξιάτικη «σούπα», χωρίς κλασική ευκαιρία (vid)

bet365

Παναιτωλικός και Αστέρας δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ούτε μία μεγάλη ευκαιρία στο Αγρίνιο και μοιραία το ματς έμεινε στο 0-0 και θα ξεχαστεί... απόψε.

Κάτι από «αγγαρεία» θύμισε το αποψινό (16/4) ματς του Αγρινίου, όπου ο Παναιτωλικός και ο Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0, σε έναν αγώνα που θα ξεχαστεί πάρα πολύ γρήγορα και παράλληλα σήμανε τη μαθηματική παραμονή των «κυανοκίτρινων» στην κατηγορία.

Τα «καναρίνια» ξεκίνησαν με τον Ανέστη στο τέρμα, τους Λούι, Κορνέλιους, Λάρσον, Περέιρα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Αντούνες, Φλόρες στον άξονα, τους Μεντόσα, Ντουάρτε στα άκρα και τον Ντίας πίσω από τον Βέργο.

Οι Αρκάδες είχαν τον Τσιφτσή κάτω από τα γκολπόστ, τους Καρμόνα, Ατιένθα, Αντζουλά, Αλβαρες στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Μουνάφο, Σανταφέ στον άξονα, τους Τιλίκα, Σίτο στα άκρα και τον Ριέρα κοντά στον φορ Μπενίτο.

«Ανοστο» πρώτο ημίχρονο

Οι δύο ομάδες προέρχονταν από ανεπιτυχή αποτελέσματα στα play outs και μεσοεβδόμαδα υπήρξαν εκατέρωθεν «γκάζια» κάτι που έδωσε... νεύρο στον αγώνα, παρότι επί της ουσίας ήταν βαθμολογικά αδιάφορος. Οι Αρκάδες μπήκαν καλύτερα, ο Ριέρα που έπαιζε μεταξύ των αντίπαλων γραμμών δημιουργούσε προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων και μάλιστα ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είχε μέχρι το 13' δύο καλές στιγμές, όπου σε αμφότερες αντέδρασε σωστά ο Ανέστης.

Τα «καναρίνια» από την πλευρά τους πήγαιναν από τα άκρα, πήραν ανεβάσματα από τα μπακ τους και μάλιστα ο Περέιρα στο 26' θέλησε να με σουτ να βάλει «δύσκολα» στον Τσιφτσή, ενώ ο Λούι στο 39' έβγαλε ωραία σέντρα για τον Βέργο που όμως δεν κατάφερε να κάνει την κεφαλιά. Ωστόσο η αναμέτρηση δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, είχε οδηγηθεί σε σετ παιχνίδι με διακοπές και η ανάπαυλα βρήκε τους «μονομάχους» χωρίς σκορ, μόλις τέσσερις τελικές (1-3), ένα κόρνερ (για τον Παναιτωλικό) και αρκετά εκατέρωθεν λάθη μόλις έφταναν στο επιθετικό τους τρίτο.


Ανάλογη εικόνα στο δεύτερο μισό

Το δεύτερο μισό κύλησε σε ανάλογο τέμπο. Οι Αρκάδες ήταν ένα «κλικ» πιο δραστήριοι (κυρίως μετά την είσοδο των Μπαράλες, Κανελλόπουλου), όμως υπήρχε εκατέρωθεν πρόβλημα στον τομέα της δημιουργίας. Με μόνη εξαίρεση την ευκαιρία του Κρέσπι στο 66' όπου ο Αστέρας άπλωσε ωραία το παιχνίδι του και ο Ισπανός σούταρε από καλή θέση (η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ), το ματς κυλούσε σε αργό τέμπο (υπάρχει και μία προβολή του Μπαράλες που πέρασε άουτ όμως ο Αργεντινός φάνηκε πως χρησιμοποίησε το χέρι και αν έμπαινε γκολ τον «λόγο» θα είχε το VAR).

Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του είχε «παθητικό» ρόλο, με τον Βέργο στο 85' είχε ένα καλό σουτ, ενώ αυτό που «μένει» είναι ο «πειραματισμός» του φινάλε, όπου τον είδαμε με 4-3-3, με τον Βέργο στα άκρα και τον Αντούνες κοντά στον Μεντόσα που είχε ρόλο φορ.


MVP: Ο Κρέσπι. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός πέρασε ως αλλαγή μετά τον τραυματισμό του Τιλίκα και κυρίως στο δεύτερο μισό ήταν αρκετά δραστήριος. Είχε την πολύ καλή ευκαιρία του 66' και 1-2 επικίνδυνες στιγμές.

Στο ύψος του: Ο Περέιρα. Ο αριστερός μπακ του Παναιτωλικού θέλησε να πάρει πρωτοβουλίες, είχε δύο σουτ (εκείνο του πρώτου ημιχρόνου ήταν καλό) και έδειξε ορεξάτος.

Αδύναμος κρίκος: Ο Μπενίτο. Ο Ισπανός φορ «φάνηκε» μόνο σε μία κεφαλιά που πήρε στο πρώτο ημίχρονο και η οποία δεν ανησύχησε τον Ανέστη.

Το «στραγάλι»: «Εχασε» φάσεις ο Γκορτσίλας, αλλά όχι τη «μεγάλη» που να έκρινε το ματς. Λαθάκια και από τους βοηθούς του.

Η γκάφα: Ο Παναιτωλικός κέρδισε κόρνερ στο 90'+4' που θα ήταν η τελευταία φάση του ματς. Ομως «έψαξε» την «κομπίνα», έπαιξε με πάσα παρότι είχε «γεμίσει» τα καρέ του Τσιφτσή και τελικά δεν βγήκε ούτε καν σέντρα.

Το «ταμείο» του Gazzetta: Κακό ματς στο Αγρίνιο, χωρίς πολλές φάσεις. Το 0-0 το αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Aνέστης, Λούι, Περέιρα, Κορνέλιους, Λάρσον, Αντούνες, Φλόρες, Ντίας (70' Μπαρμπόσα), Ντουάρτε (82' Βαρόνε), Μεντόσα (90+5' Μάρτενσον), Βέργος (90+5' Μπελεβώνης).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Άλβαρες, Πίτσου, Αντζουλάς, Μουνάφο (82' Ιγκλέσιας), Σανταφέ (46' Βαλιέντε), Τιλίκα (λ.τ. 32' Kρεσπί), Ριέρα (64' Μπαράλες), Σίτο, Μπενίτο (64' Κανελλοπουλος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα