Άρης: Οριστικά χωρίς τον Λούκα Σάσα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Άρης: Οριστικά χωρίς τον Λούκα Σάσα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Newsroom
Άρης: Οριστικά χωρίς τον Λούκα Σάσα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

bet365

Επικυρώθηκε η απουσία του Λούκας Σάσα στο ντέρμπι (17/4, 19:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς ο Βραζιλιάνος μέσος έμεινε εκτός αποστολής του Άρη.

Ο Λούκας Σάσα υπέστη θλάση στην προπόνηση της Πέμπτης (14/4) με συνέπεια να μπει σε πρόγραμμα θεραπειών και φυσικά να αφαιρεθεί από το πλάνο του Χερμάν Μπούργος ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα ο ίδιος ο 31χρονος μέσος ζήτησε να συμπεριληφθεί στην αποστολή, επί της ουσίας όμως ο Αργεντίνος τεχνικός δεν θα μπορούσε να βάλει σε κίνδυνο τον ποδοσφαιριστή του και να ρισκάρει με απώλεια του παίκτη για τη συνέχεια των Playoffs.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Καμαρά, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Ντιαγέ, Σούντγκρεν, Ματίγια, Γκάνεα, Μπεναλουάν, Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα