Ο Φαμπιάνο απολαμβάνει τις ημέρες του στον Άρη

Ο Φαμπιάνο απολαμβάνει τις ημέρες του στον Άρη

Ο Φαμπιάνο απολαμβάνει τις ημέρες του στον Άρη

bet365

Ο Φαμπιάνο ετοιμάζεται να καταρρίψει ένα προσωπικό ρεκόρ καθώς χρειάζεται τέσσερις ακόμη συμμετοχές για να καταγράψει τις περισσότερες σε μια σεζόν στην επαγγελματική καριέρα του.

Η εικόνα αποτελεί τον αδιάψευστο μάρτυρα κάθε κατάστασης και στην περίπτωση του Φαμπιάνο ενισχύει την άποψη που χαρακτηρίζει τη δική του μεταγραφή ως την καλύτερη φετινή του Άρη. Οι «κίτρινοι» είχαν προχωρήσει στην απόκτηση του Βραζιλιάνου γνωρίζοντας ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε δύο θέσεις. Προφανώς σ’ αυτή του κεντρικού αμυντικού στην οποία αγωνίζεται στα χρόνια της ευρωπαϊκής καριέρας του, αλλά και στην αντίστοιχη του δεξιού μπακ καθώς στη Βραζιλία συνήθως χρησιμοποιούταν σ’ αυτή τη θέση.

Στο πρόσωπο του Γιάκουμπ Μπράμπετς, ο 30χρονος βρήκε τον ιδανικό παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας και ο Άρης ένα δίδυμο το οποίο διαθέτει τα περισσότερα από τα στοιχεία που απαιτείται να έχουν οι δύο στόπερ. Ο Φαμπιάνο είναι πιο ντελικάτος ως ποδοσφαιριστής, επενδύει στην εξαιρετική τεχνική κατάρτισή του, έχει τη δυνατότητα να χτίσει παιχνίδι από την πίσω ζώνη, διακρίνεται επίσης για την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι. Ο Μπράμπετς στηρίζεται περισσότερο στη δύναμή του και κάπως έτσι καλύπτεται η (σχετική) αδυναμία του Φαμπιάνο.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι από την ημέρα που μπήκε στην 11αδα του Άρη – πλην κάποιων αγώνων που έχασε είτε λόγω τραυματισμού είτε τιμωρίας – ο Φαμπιάνο δεν έχει ξαναβγεί από αυτή. Καλώς εχόντων των πραγμάτων στη διάρκεια των Playoffs της Interwetten Superleague θα καταρρίψει κι ένα προσωπικό ρεκόρ του καθώς θα ξεπεράσει τους 34 αγώνες που «έγραψε» πέρυσι και είναι οι περισσότεροι που έχει αγωνιστεί σε μια σεζόν. Μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 30 συμμετοχές (συμπεριλαμβανομένης και της δεύτερης αναμέτρησης με την Αστάνα στο Conference League).

Ο Φαμπιάνο

Ο ίδιος απολαμβάνει τις στιγμές του στον Άρη, αυτό τουλάχιστον δήλωσε σε Μέσο της πατρίδας του με αφορμή την Παλμέιρας από την οποία πέρασε ως ποδοσφαιριστής. Ερωτηθείς για την πορεία του στον Άρη απάντησε ότι… «έχω την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη και είναι μια μεγάλη εμπειρία. (Στον Άρη) περνάω πολύ καλά έχοντας μια γεμάτη σεζόν με πολλές συμμετοχές». Ο Φαμπιάνο δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024. Ένα από τα στοιχεία που επίσης δεν περνούν απαρατήρητα είναι ότι στο διάστημα της παρουσίας του στον Άρη ανέβηκε και η αξία του στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο. Αυτό σημειώνεται τουλάχιστον στην ιστοσελίδα Transfermarkt καθώς από η αξία του αυξήθηκε από τα 400.000 ευρώ στα 500.000 ευρώ, χωρίς να σημαίνει ότι αυτό το ποσό είναι αντιπροσωπευτικό της αγοραστικής αξίας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα