«Ντόρτμουντ και Μπολόνια έχουν στη λίστα τους τον Κούτσια»

«Ντόρτμουντ και Μπολόνια έχουν στη λίστα τους τον Κούτσια»

Newsroom
«Ντόρτμουντ και Μπολόνια έχουν στη λίστα τους τον Κούτσια»
Την περίπτωση του Γιώργου Κούτσια παρακολουθεί η Μπολόνια, η οποία σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει. «Σφήνα» της Ντόρτμουντ.

Δημοσίευμα από την Ιταλία και συγκεκριμένα του «ilrestodelcarlino» αποκαλύπτει το ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον Γιώργο Κούτσια του ΠΑΟΚ, η οποία μάλιστα είχε στείλει και σκάουτερ στη χώρα μας τους προηγούμενους μήνες για να παρακολουθήσουν από κοντά την πορεία του.

Μάλιστα, οι Ιταλοί αναφέρουν ότι η Ντόρτμουντ, προσέγγισε την πλευρά του παίκτη και ζήτησε να ενημερωθεί για την κατάσταση του, την ίδια στιγμή που η Μπολόνια αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να κάνει την κίνηση της.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει:

«Μπορεί τα μεταγραφικά της Μπολόνια να έχουν παγώσει μέχρι να παρθούν οι αποφάσεις για την τεχνική ηγεσία και τον Μπικόν, ωστόσο αρκετές ομάδες παραμένουν στη διεκδίκηση του Αρναούτοβιτς. Όσο παράδοξο μπορεί να ακούγεται δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η ιδέα για την επένδυση σε έναν νεαρό και το όνομα του είναι Γιώργος Κούτσιας. Ο 18χρονος επιθετικός ανήκει στον ΠΑΟΚ και οι σκάουτερ των ροσομπλού τον έχουν δει στο διάστημα από τον Γενάρη μέχρι τον Φλεβάρη σε αγώνες των νεαρών εθνικών ομάδων της Ελλάδας αλλά και του συλλόγου του.

Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που απασχολούν ωστόσο το προφίλ του Κούτσια έχει μεγάλο ενδιαφέρον λόγω και του νεαρού της ηλικίας του. Επίσης το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ λήγει τον Ιούνιο του 2023 και για την ώρα δεν έχει ανανεωθεί, γεγονός που ενδεχόμενα μπορεί να επιτρέψει τη μεταγραφή του με χαμηλό κόστος. Ωστόσο πρόσφατα η Μπορούσια Ντόρτμουντ προσέγγισε την πλευρά του παίκτη και ζήτησε να ενημερωθεί για την κατάσταση του.

Η Μπολόνια αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να κάνει την κίνηση της. Και αυτό διότι μπορεί να τηρείται στάση αναμονής στα μεταγραφικά της, όμως και συμβόλαιο επιθετικών της λήγουν αλλά και ο Αρναούτοβιτς παραμένει «καυτό όνομα» για αρκετές ομάδες και το αντίο του είναι πιθανό».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα