Τζαβέλλας: «Βελτίωση σε άμυνα και επίθεση για να πάρουμε τους βαθμούς που μας λείπουν»

Τζαβέλλας: «Βελτίωση σε άμυνα και επίθεση για να πάρουμε τους βαθμούς που μας λείπουν»

Newsroom
Τζαβέλλας: «Βελτίωση σε άμυνα και επίθεση για να πάρουμε τους βαθμούς που μας λείπουν»

bet365

Ο αμυντικός της ΑΕΚ στάθηκε στα σημεία που πρέπει να βελτιώσει η Ένωση ώστε να πάρει τις νίκες που της λείπουν στα play offs.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Τζαβέλλας στην Cosmote TV:

Για τον τραυματισμό του:

Είχα ένα πρόβλημα από την Εθνική ομάδα. Ευτυχώς, δεν ήταν τόσο σημαντικό. Έχασα λίγες ημέρες προπονήσεων και ένα παιχνίδι. Τώρα, όμως, είμαι πίσω. Είμαι καλά και διαθέσιμος.

Για την εικόνα της εικόνα της ΑΕΚ, παρακολουθώντας το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

Σίγουρα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον πρωτοπόρο. Θα μπορούσαμε και να είχαμε κερδίσει και να είχαμε χάσει. Απλά, σε καμία περίπτωση δεν νομίζω ότι η εικόνα μας στο παιχνίδι έδειχνε ότι υπάρχει μια τόσο μεγάλη βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Για το αν η ΑΕΚ προσπαθεί στα τελευταία παιχνίδια να κρατήσει λίγο περισσότερο τη μπάλα στην κατοχή της, επιχειρώντας έτσι έμμεσα να μειώσει και τον αριθμό των επιθέσεων που δέχεται:

Έχουμε βελτιώσει πολύ την κατοχή της μπάλας. Έχουμε δουλέψει πολύ τον τελευταίο καιρό πάνω σε αυτό. Από εκεί και πέρα, σίγουρα δεχόμαστε κάποιες φάσεις, όπως όλες οι ομάδες, και πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι. Επίσης, όμως, μπορούμε να τελειώνουμε και καλύτερα τις δικές μας φάσεις γιατί στην ουσία τα γκολ είναι αυτά που μας δίνουν τους βαθμούς, που τόσο μας λείπουν στα τελευταία παιχνίδια.

Για το ματς με τον Άρη:

Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα. Έχει κάνει μια καλή σεζόν. Όμως, θεωρώ ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Άρη και πρέπει την Κυριακή να το δείξουμε και να πάρουμε τους βαθμούς που μας λείπουν.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα