Καμπελά: Το συμβόλαιο με τη Μονπελιέ και το «παράθυρο» για Ολυμπιακό

Καμπελά: Το συμβόλαιο με τη Μονπελιέ και το «παράθυρο» για Ολυμπιακό

Καμπελά: Το συμβόλαιο με τη Μονπελιέ και το «παράθυρο» για Ολυμπιακό

bet365

Ο Ρεμί Καμπελά υπέγραψε με τη Μονπελιέ μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου και ενόψει καλοκαιριού ο Ολυμπιακός έχει ακόμα τις πιθανότητές του.

Ο Καμπελά επέλεξε να κλείσει στη Μονπελιέ με την οποία έχει πάρει πρωτάθλημα Γαλλίας και το έκανε μόλις μία μέρα προτού λήξει η προθεσμία που είχε για να βρει ομάδα. Το συμβόλαιο όμως του Ρεμί Καμπελά με τη Μονπελιέ είναι έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν με οψιόν ανανέωσης έως το 2024. Όπως προκύπτει από γαλλικές πηγές μόλις τελειώσει δηλαδή η χρονιά θα γίνει μία νέα συζήτηση για το εάν θα μείνει ή όχι ο Ρεμί Καμπελά εκεί και το εάν θα γίνει ή όχι χρήση αυτής της οψιόν. Με άλλα λόγια ο Ολυμπιακός έχει ακόμα τις πιθανότητές του για τον παίκτη και ανάλογα βέβαια το πως θα κυλήσουν οι συνθήκες στην παλιά του ομάδα.

Ο Καμπελά είναι σαφές ότι εκτίμησε το γεγονός πως η Μονπελιέ τον βοήθησε στο σκέλος της αποκατάστασής του και του παραχώρησε τις εγκαταστάσεις και το γυμναστήριό της για να δουλεύει και να επανέλθει μετά τον τραυματισμό του. Από εκεί και πέρα από τη στιγμή που ο ίδιος ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει παραδεχθεί ανοιχτά και δημόσια το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί ενόψει καλοκαιριού. Σε αυτό το σημείο βέβαια οφείλουμε να καταγράψουμε πως είτε επίσημα είτε ανεπίσημα ο Ολυμπιακός δεν έχει τοποθετηθεί για τον έμπειρο χαφ και εξτρέμ.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο προφίλ της Μονπελιέ στο Twitter

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα